Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire véljem ezt? Ez jelenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt? Ez jelenti egy 31 éves férfi számára a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

"Soha nem vágytam arra, hogy több nővel égessem egyszerre a gyertyát, mindig csak arra vágytam, hogy legyen egyvalaki, akivel szétszexelhetjük egymást"

Amikor mondtam, hogy ugye tudod, hogy egy kapcsolat nemcsak a szexről szól. Azt mondta, hogy igen tudja és hogy az előző lánnyal is azért nem működött, mert nem tudtak semmiről beszélgetni. Csak a szex volt és érezte, hogy ebből nem lesz több.

Csak szerintem meghökkentő és ellentmondásos ez a szöveg?

Nem tudom, hogy randizzak-e vele ezek után. Mit gondoltok?

2021. ápr. 2. 15:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne randizz, csak dugni fog veled. Nem neked nem lesz témád, hanem őt nem fogja semmi más érdekelni.
2021. ápr. 2. 15:57
 2/15 anonim ***** válasza:
42%
Az a sejtésem hogy nem tetszik neked kifejezetten csak "hátha mégis lenyűgöz valahogy" alapon taliznál vele. Ha tetszene akkor más prejudikációval állnál hozzá: akkor lehetne 5válása plusz 20 ajtócsapkodós szakítása ami biztos a másik fél hibája volt hisz ő egy etalon...
2021. ápr. 2. 15:59
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

Csak a szex érdekli... ami nem baj, de nálam pl ha lenne szexkapcsolatom, fontosnak tartanám, hogy azért tudjunk minimális szinten beszélgetni is erről-arról. Ergo, meglegyen az alapvető szimpátia és érdeklődés egymás felé.

Én tuti nem randiznék, ha egy ilyen csaj kerülne az utamba.

Pasi vagyok amúgy.

2021. ápr. 2. 16:05
 4/15 A kérdező kommentje:
De akkor miért azt kommunikálja, mikor ír, hogy hosszú távon egy nővel a legjobb és a legtöbb nő, akivel megismerkedett, az nem akart komolyabb kapcsolatot, csak pasizni.
2021. ápr. 2. 16:10
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Mert tudja, hogy mit kell írni ahhoz, hogy "ellágyulj" és lefeküdj vele... kommunikációs fogás 😏😏😏
2021. ápr. 2. 16:12
 6/15 anonim ***** válasza:
25%
És mi van akkor, HA, csak dugni akar téged? Nem élveznéd? Belehalsz ha kapsz pár patront?
2021. ápr. 2. 16:34
 7/15 anonim ***** válasza:
31%
Teljesen normálisan közölte, hogy nem akar sok csajt fűzni és fontos neki a szex. Az egész sztoriból nem az ő közlése a gáz, hanem a te kérdésed. Az alapján, hogy képtelen voltál a mondat szó szerinti értelmezésén túljutni, ne randizz vele. Nem egy kategóriába estek. (Mondjuk, ha már most ennyire túlaggódsz mindent, akkor inkább senkivel sem randizz, amíg magad nem teszed rendbe.)
2021. ápr. 2. 16:43
 8/15 A kérdező kommentje:
Jah, hát ez egy teljesen normális közlés, valóban 😆😅 Lehet itt mindenki hülye csak Te vagy az ász, mert rajtad kívül mindenki azt írja, hogy mennyire gáz ez a szöveg... 😂
2021. ápr. 2. 17:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak szexre megy, de rájött hogy ha felvállalja, semmi nem lesz belőle, úgyhogy kamuzik.

Ha szeretnél egy kötetlen, valószínűleg folytatás nélküli szexet, akkor hajrá. Ha nem, akkor hagyd.

2021. ápr. 2. 17:17
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem olvastam a kommenteket, de szerintem félreérted. Ezzel csak azt akarta sugallni, hogy nem akar több lánnyal lenni, csak egyetlen egy nőre vágyik... nem a szexen volt a hangsúly.
2021. ápr. 2. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!