Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eltűnt a hétvégi randi előtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűnt a hétvégi randi előtt, majd jelentkezett 5 nap múlva, hogy el kellett egy hosszabb melóra utaznia vidékre? Kamu a manus?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 1. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 4.válaszadóval. Mondjuk nekem évekbe tellett rájönnöm, hogy ha töltöm a francba, akkor probléma megoldva. Talán 10-nél több randi is le volt beszélve, volt, hogy 20 perccel előtte mondta le, addigra én már odautaztam abba a városba, ahol ő lakik:)) kamu a csávó. Nagy levegő, tiltás, takarítás.

26n

2021. ápr. 1. 19:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha neadjisten nem kamu, ilyen link ember akkor is hasznalhatatlan lenne, aki nem kepes elore szolni.
2021. ápr. 1. 19:40
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Egyértelműen az.

Onnan gondolom, hogy:

Régebben és is így csináltam :(((

2021. ápr. 1. 19:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Onnan gondolom, hogy más lehet, mint a képen, mert tegnap visszaírtam, hogyha akarsz valamit, ott a webcam és mutasd magad. Egyből eltűnt a chatből.
2021. ápr. 1. 19:44
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
13: Mért?
2021. ápr. 1. 20:09
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
Nekem volt egy nagyon hasonló eset és gyanítottam, hogy kamu, de nem volt az. Én adnék a találkának még egy próbálkozást és akár megírnám a "most vagy soha" típusú látásmódot
2021. ápr. 2. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!