Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti jól szoptok?
Figyelt kérdés
Véleményetek szerint jól csináljátok? milyen visszajelzést kaptok?abszolultként hetero 28 éves férfiként kérdezem!2010. aug. 20. 11:05
11/22 anonim válasza:
kiváncsi vagyok hogy a nemvoltrámpanasz-ból mennyi az igaz :P egy lány se fogja azt mondani h nem szopok jól :P
12/22 anonim válasza:
de ügyes itt mindenki:D
én nem csinálom jól,nem próbáltam,nem is akarom.
13/22 anonim válasza:
Osztom az elöttem szóló véleményét. Szerintem a szopás a szex egy igen elfajzott változata. Ez is csak a nők megalázásáról szól...
14/22 anonim válasza:
:DDDDDDDD
Téged sem nyal ki senki.. Remélem:)))
15/22 anonim válasza:
A szopás a nők megalázása?! pfff. Sztem meg az orális szex (oda-vissza) alternatív örömszerzés egymásnak, sokkal "finomabb" és másabb (sokszor kellemesebb) inger, mint maga a behatolás.
A megalázás az a szado-mazo lényege. ( még a "lepisilnek, leszarnak, rádhánynak szex közben" sem a megalázásról szól igazán).
16/22 anonim válasza:
Sztem nehéz rosszul csinálni, nehezebb helyzetben vannak a férfiak.
Sztem most verd ki nyugodtan, mert innen téged senki nem fog leszopni. :)
17/22 A kérdező kommentje:
ok de csak a te kedvedért csinálom amúg most nem lett volna hozzá kedvem, ha már ennyire erőlteted:)
2010. aug. 21. 12:44
18/22 anonim válasza:
Figy én tudom hogy amíg nem igazán ismertem a barátom testét, nem is tudtam jól szopni, de éreztem is valahogy, hogy úgy nem jól csinálom. Most már azt hiszem mondhatom, hogy jól szopok. Én nem szeretném bemutatni.
19/22 anonim válasza:
Nők megalázása...Miért lenne az? A szoás úgy megalázás, ha a nőnek a fejét ráverik a farokra, ha mellette undorítóskodnak vele, ha egyébként nem tisztelik és nem elégítik ki fordítva. De az orális szex maga nem megalázó, hanem szép, nemes dolog, amit adhatsz és kaphatsz is.
20/22 andimama válasza:
én nem tartom megalázásnak, és kölcsönösen ami jó azt bevállaljuk. de téved aki az előző beírásom után azt írta, hogy van pasim. jelenleg szingli vagyok.
32/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!