Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha egyszerre több lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egyszerre több lánnyal randizok?

Figyelt kérdés
Van két lány, és még nem döntöttem közülük... még nem volt természetesen csók vagy ilyesmi, csak találkoztunk. Nem akarom húzni senkinek az idejét, csak még nem vagyok biztos, melyikük tetszik jobban.
2021. márc. 23. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Csak akkor gáz, ha hitegeted őket.
2021. márc. 23. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, amíg nem teszel úgy, mintha elköteleznéd magad valamelyik mellett. Ahogy írták előttem, ha nem hitegeted őket, akkor többel is ismerkedhetsz. Az viszont gáz volt, amikor egyszer randiztam egy csajjal egy kávézóban, aztán kábé egy óra után jelezte nekem, hogy ideje indulnom, mert hamarosan jön a következő randipartner, mintha egy állásinterjú lett volna...
2021. márc. 23. 22:35
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem mondd el mindkettőnek, mi a helyzet.

Majd ők döntenek helyetted.

2021. márc. 23. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerinte oké, ha nem hazudsz erről senkinek és nem várod el a másik féltől, hogy ő elkötelezze magát mielőtt te is ezt tennéd.
2021. márc. 23. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
azzal, hogy találkozol velük, nem ígérsz semmit. ez rendben van addig, amíg nem hazudsz nekik erről és nem lépsz mindkettő felé egyszerre úgy, hogy többet is szeretnél.
2021. márc. 23. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz, de amint kezd komolyodni valamelyikkel, azonnal zárd le a másikkal.
2021. márc. 24. 00:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Te jól érzed magad ebben a szituban? Szerintem próbálj minél előbb dönteni, de lehet egyikkel sem kéne összejönnöd, ha nem tudsz választani.
2021. márc. 26. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!