Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztességtelen, hogy több sráccal randizom egyszerre?
Szerintem nem gáz. De ne vallj szerelmet egyszerre mind a 3nak, mert te fogod megszívni. Amerikában például ez tök normális dolog.
(Előbbutóbb átjön ide is ^^')
Szóval szerintem amíg nincs semmi komolyabb, addig nyugodtan :P
"Félek, hogy érzelmileg bevonódnak, de meg kell ismernem többet is, hogy a lehető legjobb mellett dönthessek..."
Most társat keresel, vagy üzleti partnert?
Nem tudom hogy gáz-e!!! De nekem is 4 pasim volt egyszerre!!!!!!! Nagyon kellett figyelni nehogy egyszerre legyen 2 randid 2 különböző helyen......
De vigyázz nagyon MERT HA EGY APRÓ HIBÁT VÉTESZ 4-BŐL 1 SE MARAD!!!!!!!!
Én is így jártam!!!!! Azóta egyszerre csak egy van!!!
Nyissátok már ki a szemeteket! Nem azt írta, hogy TÖBB PASIJA VAN EGYSZERRE, csak többel is randizik. Amíg nem jár senkivel, miért ne ismerkedhetne több fiúval is?! Miért ne tehetné, amíg fiatal és független?
Amíg nem hitegeted őket azzal, hogy hű de szerelmes vagy beléjük, addig nem gáz a viselkedésed. Csak akkor az, ha magadat is meg őket is becsapod. Nyílt lapokkal kell játszani. Tavaly nyáron én is több fiúval randizgattam, de csak ismerkedés céljából, és nem hitegettem egyiket sem - megmondtam mindegyiknek, hogy egyelőre nem érzek semmiféle komolyabbat, csak ismerkedek, és megadom a lehetőséget az életnek, hogy valaki mégis megfog érzelmileg. Ha ezzel tisztában vannak és elfogadják, akkor oké. Ez nem járás, csak ismerkedés, hangsúlyozom. Van különbség a kettő között.
Viszont arra tényleg figyelj, hogy ne csapd be őket, és nyílt lapokkal játssz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!