Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női hölgyikék, ez a dominant viselkedés bejönne nektek egy férfi gentleman részéről?
Üldögéltek példának okáért egy kocsma pub helyszínén, sad emotio ül ki csinoska arcotokra. Ekkor megtörtenik, amire titkon epekedve vártatok: kiszemel magának titeket egy alpha male!
A jóképű és elegant pasi az asztalotokhoz lép és egy üveg drága craft beert lök elétek mint a nagyon menő vadnyugati pultosok körében szokás. Majd rátok néz, szakértő szemmel felméri parametereiteket, majd elégedetten csettintve, humourosan közlendőzi:
- Tetszenek az alfahímek?
Itt egy sör, az alfa hí' meg!
Azon gondolkodom h néhai 44F vált szupercsillagharcos alpha málévá vagy hova tűnt, ő se volt kutya de ez.. ez vmi brutálisan rossz, borzasztó XD
Egyáltalán hogyan indul el vki azon az úton h felkel egyik reggel és rendezvous dominant emotio alpha lesz? Mennyit kell ehhez inni? Vagy hogyan? :D
Új szint végre a láthatáron: a savanyú talpas mellett lett végre egy igazi, modernkor matchó is, aki az ósdi szövegével tarol:
Én vagyok a legnagyobb rajongó, imádlak! :D
Így nem paráztam a fogászaton, hanem ez járt a fejemben folyamatosan :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!