Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az normális ha a 3 randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha a 3 randin nincs me a csók?

Figyelt kérdés
Már a 3 randinál tartunk de még mindig nincs meg a csók.

2021. márc. 20. 13:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Ha neked ez nem felel meg, akkor nem nornális. Miért nem kezdeményezel, ha szeretnéd?
2021. márc. 20. 13:17
 2/15 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom, szerintem ez nem egy túl jó jel.
2021. márc. 20. 13:17
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
nem jelent semmit. Mióta ismeritek egymást? Ha 3x1 órás randi óta, akkor túl gyors.
2021. márc. 20. 13:24
 4/15 anonim ***** válasza:
29%

Fenéket gyors #3.

Én az elsőn ghostoltam volna

2021. márc. 20. 13:25
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Hát 3. randin azért már egy csók belefért volna. Te a férfi vagy, vagy a nő? Ha a férfi, akkor mért nem kezdeményeztél?
2021. márc. 20. 13:32
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Attól, hogy neked a testi kapcsolat van előtérbe helyezve, még szerencsére nem mindenki ilyen :D Szerintem teljesen normális az ha a harmadik randin sincs még csók. Ismeritek-e már egymást annyira, hogy ennyire akard tőle a csókot? Ha igen, miért nem kezdeményezed te?
2021. márc. 20. 13:33
 7/15 anonim ***** válasza:
24%

Én konzervatív vagyok, de nálam a párkapcsolat nem a "kiféle-miféle-kefél-e" elv szerint működik. Sok idő; több hónap kérdése, míg kiderül, milyen a jelleme. Utána jön az, hogy mint nő/férfi, érdekeljük-e a másikat. Ha ezek megvannak, akkor sose feledjük el a szűrést: van valakije? ott lakik (ugyanabban a városban; azaz megközelíthető), mint én? Ha ezekre nem jó a válasz, nincs miről beszélni.

Sok sok stb ezek mögé!

De nálam a csók ALSÓHANGON fél év, mondjuk heti 4-5 tali mellett, közepesen intenzív programokkal.

Ergo a kérdésre a válasz: nálam semmiképp nem lenne baj; sőt, inkább azt mondom, az a baj, ha van a 3. talin.

2021. márc. 20. 13:37
 8/15 anonim ***** válasza:
96%
Na jó azért az az alsóhangon fél év egy picit sok :D De mondjuk 1-2 hét még belefér
2021. márc. 20. 13:47
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

#7: azert ez kicsit beteges, hogy heti 4-5 napot egyutt lennel valakivel, es fel evig meg se csokolnad?! ez nagyon tini tempo, egeszseges felnott enberek ilyesmire se ideje, se energiaja.

amugy pont forditva kene lennie: elso a szures, hogy van-e valakije, mert ha van, akkor az egesz ismerkedest felesleges is elkezdeni.

a kerdesre valaszolva: nekem is kicsit fura, ha 2. - 3. randin sincs csok, de vannak olyan ferfiak, akiknel ez lassabban megy. viszont szerintem, ha kolcsonos a szimpatia, akkor azert 4-5. randi korul mar jo lenne egy csok jelzeskepp..

2021. márc. 20. 14:24
 10/15 anonim ***** válasza:
37%

Nem jó szót használsz, kedves 9. Nem az egészséges ember a jó kifejezés. Aki felszínesen akarja megismerni a másikat, és csak alkalmi viszonyt keres, annak elég az 1-2 hét. Aki komoly, hosszútávú, akár életre szóló kapcsolatot keres, az nem annyira kockáztat és inkább mélyen megismeri azt, akivel leélni szeretné az egész életét.

Ehhez meg nem elég pár hét.

Én ilyen vagyok... Egy modern, sokszor felszínes világban egy olyan ember, aki mélyebben meg kívánja ismerni potenciális társát, mielőtt bármi érzelmibe belekezdene...

De ízlések, és pofonok. Tudom, nem vagyok ezzel népszerű, amit sejtet előző kommentem "csodás" értékelése...

Ha esetleg nem lenne egyértelmű: 7. voltam

2021. márc. 20. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!