Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak az anyagiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak az anyagiak érdeklik?

Figyelt kérdés

Ka ki teszek egy selfit azt csak néha kedveli...

Ahol a kocsim és az irodám, illetve a házam belseje van azt, egyből kedveli. Nő vagyok.

Egyszer talalkoztunk, talákozó után nem keresett , én nem akartam nyomulni így én sem kerestem.

Új évkor írtam neki köszöntőt viszza írt, megköszönte de nem írt tovább hogy -vagyok mit csinálok .

Azt veszem észre játszmázik velem, és az anyagiak érdeklik hiába ő a pasi én meg a nő.

2021. márc. 20. 01:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te pedig még kérdést is írsz róla annyira foglalkoztat
2021. márc. 20. 02:38
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Sajnos ezek szerint te nem érdekled.

Annyira szomorú hogy sok nőnek az ilyen emberek kellenek.

2021. márc. 20. 04:57
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
33%

Reméltem, hogy kamu, ezzel az íràsképpel 😘

Amúgy sanszos, h nem te kaptad a làjkokat, csak szépek a dolgaid.

2021. márc. 20. 06:30
 4/9 anonim ***** válasza:
2021. márc. 20. 06:45
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem még csak nem is játszmázik, egyszerűen nem érdekled.

De nem kár az ilyenért. Én letörölnèm mindenhonnan, olyanra csorgassa a nyálát, amiért megdolgozott.

2021. márc. 20. 06:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nemhiszem h jatszmazna, siman csak leszar
2021. márc. 20. 07:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem, miért gondolod, hogy játszmázna, volt osztálytársak képeit is szoktam lájkolni, akikhez már semmi közöm, de ha feltöltenek valami menő dologról képet, azt egy gombnyomás erejéig elismerem. Szerintem ez nem játszmázás, egyszerűen csak le van tojva a fejed. És nem is arról van szó, hogy az anyagiak érdeklik, csak a szelfijeid számára nem érdekesek, míg egy kocsi már az.
2021. márc. 20. 07:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva én sem értem, hogy mi lenne abban a játszmázás, hogy nem keres egyetlen személyes találkozás után, nem érdeklődik felőled, nem akar tőled kapcsolatot, de ha tetszik neki a kép a kocsidról például, azt lájkolja.
2021. márc. 20. 07:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle
2021. márc. 20. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!