Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első 2 randin, miért csak az anyagiak rol tudott beszélni nekem?
Figyelt kérdés
Neki mennyi pénze van és mennyi kocsiba stb... Ő körbe járta a világot stb... Mire jó ez? Harmadik randira el lettem hívva de nekem elaz már nem ment volna vissza is utasítottam! Ezért én vagyok a furcsa és az agy halott, mikor közöltem vele át adom másnak a lehetőséget, én második sem leszek, az sem fér bele nálam. Utána azt a stílust ahogy beszélt... Mire jó ez? N302020. okt. 16. 14:43
1/26 anonim 

válasza:

Csak elakarta csavarni a fejed, nagyon sok no ezt keresi aut hitte te is. Na meg persze dicsekedik, nala ezek a fontosak.
2/26 anonim 

válasza:

Nem egymashoz valok voltatok, de ez meg mindig jobb h ilyen gyorsan lefolyt es nem honapok utan derul ki h egy paraszt.
3/26 anonim 

válasza:

Már ne haragudjon meg senki, de ha tényleg ilyen volt, akkor én lehúzkodtam volna a kisgörényt:) Minimum a vacsit fizethette volna..
4/26 anonim 

válasza:

Biztos azthitte penz utan buksz majd...
5/26 anonim 

válasza:

Mert nektek nőknek a lóvé kell.
Hiszen első 5 kérdésetek egyike: "Mivel foglalkozol?" Azaz: Mennyit keresel?
6/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2020. okt. 16. 14:59
7/26 anonim 

válasza:

"Hiszen első 5 kérdésetek egyike: "Mivel foglalkozol?" Azaz: Mennyit keresel?"
Hát bocs, de ez alap. Férfiak is megkérdezik. Nehogy már ne lehessen megkérdezni, hogy mivel tölti valaki életének nagyobbik felét, mit tanult, milyen érdeklődési köre van.
8/26 anonim 

válasza:

A legtöbb nőt ez érdekli ezért ezt kapjátok.
9/26 anonim 

válasza:

Azért mert egy szerencsétlen. Csak így tud nőt felszedni, hogy a vagyonát villogtatja. A pénzéhes nőknél sikerük van..de csak a pénzért. A normális nők meg messziről kerülik az ilyet.:D
10/26 A kérdező kommentje:
7 # nem arról van szó! Látom nem tudtad értelmezni. Nem mindenkinek ez a stílus jön be mint nekem pl, hogy csak a pénz, pénz... A második randin konkrétan az étvágyam is el ment! Nem azért mentem el vele randizni, és nem azért offoljam a pasit mert nekem ez kell mint a többségnek! Szóval én vagyok az ágy halott, a furcsa tstb, mivel ejtettem! A kérdés, mit akar az ilyen? És ő akar családot és gyereket?
2020. okt. 16. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!