Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első 2 randin, miért csak az anyagiak rol tudott beszélni nekem?

7.-nek.
Rendben. És mi van, ha kifogsz egy valóban őszinte partnert, aki megkérdi, hogy mivel foglalkozol, mert (És ekkor nyíltan elmondja!)neki fontos, hogy a partnere pénzes legyen, mert ő elvárja a minőségi életet?

Mert van aki ezen kívül semmi mást nem tud felmutatni. Ahogy nagyon sok nő is csak a külsejét képes beletenni a kapcsolatba, úgy sok férfi is csak a pénzét.
Hogy akar-e gyereket... biztos, hogy lesz neki, mert egyszer ha egy olyan nő megtalálja, akit a pénz érdekel, az magához fogja láncolni és erre a gyerek a legjobb módszer (legalábbis a nők azt hiszik, hogy gyerek után nem lehet őket elhagyni, pedig a történelem mást mutat).
Nem kell az ilyenekre sok energiát áldoznod. Lépj túl rajta, ismerkedj tovább. Találsz olyat, akivel megvan a közös hang minden téren. :)

"hogy a partnere pénzes legyen, mert ő elvárja a minőségi életet?"
Akkor búcsút mondok neki. Több okból is.
1. Egy férfit sem fogok pénzelni
2. Mivel pénzelésre van szüksége, velem ellentétben nincs jó végzettsége és munkája. Tanulatlan, lusta emberekkel meg nem ismerkedem.

18.-nak.
"2. Mivel pénzelésre van szüksége, velem ellentétben nincs jó végzettsége és munkája. Tanulatlan, lusta emberekkel meg nem ismerkedem."
rendőr, mentős, tanító, ápoló, ...

19. vagyok.
A 17.-nek szántam, nem a 18.-nak. Bocsi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!