Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudná oldani, hogy írjon?
Figyelt kérdés
A társkeresőről átmentünk a Facebookra. Most 4 hete, hogy írogatunk egymásnak. A messengeren kivan írva, hogy xy a messengeren van és az üzeneteket azonnal megkapja. Amióta átjöttünk erre a platformra van, hogy nem ír 3 napig. Előtte minden este beszélünk a társkeresőn. Meg tudná oldani, hogy írjon, ugye jól gondolom. Felejtős a pasi?
Most utólag megkérdeztem, hogy mi az oka, azt mondta, hogy gépészmérnök és ezért sokat dolgozik. Én meg villamosmérnök vagyok és én is sokat dolgozom... Szerintem nincs összefüggés.
2021. márc. 19. 21:34
1/18 anonim 

válasza:

ja persze.. mérnökúrnak nincs1 perce sem.. dolgozik 16 órát és alszik 8at.
2/18 anonim 

válasza:

Hát ez nem jó jel. Élőben nem is találkoztatok még?
3/18 A kérdező kommentje:
Még nem.
2021. márc. 19. 21:40
5/18 anonim 

válasza:

És nem is hívott találkozóra? Akkor hagyjad. Valami van, nem mond igazat, hogy nincs ideje harom napig. Szánalmas. Lehet nem tudja, hogy faroljon ki, nem keres, azt akarja hogy te léptesd le.
6/18 A kérdező kommentje:
De nekem is van napi 6x10 és 1x20 perc szünetem...
2021. márc. 19. 21:49
7/18 A kérdező kommentje:
5. Egyszer hívott, de végül közbejött neki állítólag egy munka.... 😅😁 Nem hiszem, hogy nem tetszem neki. Én azért egy csinos, normális és tanult lány vagyok. Általában úgy 10/9 férfinek tetszem és ezt a dolgot sem én kezdeményeztem. Eddig jókat beszélgettünk. Inkább lehet az van, hogy nem én vagyok egyedül a képben, de akkor sem kellene kamuzni. Akkor írná azt és jól van. Mert így ez időrabló produkció.
2021. márc. 19. 21:55
8/18 anonim 

válasza:

Nagy valószínűséggel nem igazán érdekled őt.
9/18 A kérdező kommentje:
De akkor miért akarta ezt másik platformra terelni? Itt ugyanaz a képem, mint a társkeresőn, tehát még az sem lehet, hogy látott másik képen és mégsem tetszem
2021. márc. 19. 22:09
10/18 anonim 

válasza:

Nem arról van szó, hogy csinos vagy e vagy sem, hanem hogy nem őszinte a srác, nekem is az jutott eszembe, hogy másokat is füzögethet közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!