Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó a táv kapcsolat? Nem tudom hogy megéri-e.80 km az sok? Igazából nekem is sok dolgom van hétvégenként, de megtudnám oldani a buszozást. Heti 1x-i találkozás az elég? Kinek mi a véleménye?
Hát, szerintem ez nem idális a korotok miatt.
De, a puding próbája az evés.
Ki tudja... majd 40 év múlva eszedbe jut, hogy "a GYIK-en meg ledumáltak volna róla" :D
Nem tudom... 80 km busszal azért... Az nagyon sok idő, mire odaérsz. Végigcsinálnád ezt minden hétvégén oda-vissza? Meg hát az nem kevés pénz. Nekem a 10 km-es bérletem egy ezres. De ha ez nem gond, akkor szerintem működhet is a dolog. Nem az a lényeg szerintem, hogy hányszor találkoztok - persze kicsit az is -, hanem inkább az, hogy mennyi időt töltötök együtt. Mi se találkozunk a párommal heti 2-3 napnál többet (köztünk olyan 10-12 km van). De általában ebből egyszer ott is alszom nála. Nálunk az bonyolítja a dolgokat, hogy ő 4 műszakban dolgozik, én meg tanulok.
Szerintem próbáld ki, hogy működik-e, ha nem viseli meg a pénztárcádat nagyon ez a buszocskázás. Sok sikert a kapcsolatotokhoz :)
18/L
Én nagyon távkapcsolat ellenes vagyok, egyébként nincs tapasztalatom. Még ha működik is, meg kibírjátok lelkileg, anyagilag... nem ugyan az mintha a napi élet viteledben jelen lenne az az illető.
De amúgy van egy (távoli)ismerősöm aki 19-20 éves csaj asszem.. két éve ismerkedett meg neten egy ÁZSIA sráccal aki ott is lakik, ... évente kétszer vagy egyszer taliztak (akkor ott volt egy hetet) egyik a másiknál... a többi meg mind webkamera..... Olyan komolyan vették, meg igaz volt a szerelem hogy a csaj már felvételt is nyert egy ottani felsőfokú intézetbe, és oda költözik a sráchoz.... Ehhez kell egy beállítottság. Csak le írtam példának hogy ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!