Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srác randi elött szupermarketbe megy?
Sziasztok,
szeretnelek titeket megkerdezni hogy ti errol mit gondoltok - velem van-e a gond vagy tenyleg gaz. Szoval, randiztam egy sraccal, akit a tinderen ismertem meg. Tök kedves es rendes, viszont igazabol a randijaink soha nem voltak olyanok mint amilyeneket en szerettem volna. Szoval, egyszer fözött nekem, de akkor is ilyen kb 300 forintos tortellinit amit a boltban keszen lehet venni. Maskor pedig, pl jött hozzam, de elöre hozott sajat maganak kajat (ilyen szinten elkeszitett salatat es mar 30% al leengedett szoval ilyen matricas humuszt) es volt egy masik randink is, ahol szinten jott hozzam a setalos randira es a munkabol jott, ugyhogy bement a boltba peksutemenyert. Kulfoldon elek es ez a srac is jol keres (mernok) es soha nem vitt volna egyszer sem el etterembe , vagy valami szep helyre , mindig ilyenek voltak a randijaink szoval jott hozzam es elötte a szupermarketben bevasarolt (de nem italokat vagy chipset vagy ilyesmi kettönknek hanem pl maganak)
Ez az egesz a covid elött törtent, szoval minden nyitva volt. Es egy baromi nagy nemet varosban elünk, lett volna mit csinalni. Fökent ezert is szakitottam vele, de mindig fel-fel bukkan es ir... neha gondolkozom hogy mi van ha o az igazi, de emiatt teljesen kiabrandultam belole, dog unalmasnak tartom... vagy velem van a gond es ez normalis? mindketten huszonevesek vagyunk sajat keresettel lakassal stb stb
tenyleg mernök, facebookon es mindenhol is az ismerosom.
amugy a tinder tenyleg csak arra megy ki? akkor megis hol talalok normalis kapcsolatot igy ? hogy sehova nem lehet menni?

11.-re a kérdezőnek.
TINDER = SZEXPARTNER KERESŐ.
Csak ebben a balkáni fos Magyarországon használja sok csaj élete párjának keresésére. (Aztán sipítoznak, mikor 1-2 dugás után el vannak küldve.)

15ös.
ismerem öt, tudom hogy hol dolgozik.
es ha ez nem eleg akkor van egy baratnom , aki ugyanennel a cegnel dolgozik es kozos ismeröseink is vannak. egyszerüen csak unalmas es szeret sporolni gondolom, de tenyleg jo munkaja van

Ezt megbeszélted a sráccal? Lehet, hogy észre sem veszi, hogy te unod magad mellette, mert ilyen érzelemszegényen, siváran nevelték, neki ez a normális. Eszébe sem jut, hogy más nem érzi jól magát élmények nélkül. Ha megbeszélted vele, és sz...ik bele, akkor ne vesztegess rá több időt.
Amúgy meg nem feltétlenül gáz, amit csinál, de akkor jobb, ha olyan nővel jön össze, aki szintén ilyen szinten igénytelen. Nők közül is van olyan, aki magának való, otthonülő, és tökéletes elégedett az ingerszegény élettel is. Nem vagytok egymáshoz valóak. Én is megőrülnék egy ilyen pasi mellett. Amúgy az engem nem is zavarna, hogy szupermarketben vásárol, és együtt esszük meg éttermezés helyett, de az, hogy egy érdekesebb közös program nincs, az igen.
Elöször is köszönöm szepen a valaszokat, megmondom öszinten hogy nem mertem neki elmondani mert megbantani se szeretnem... es ez mar amugy egy kb 1 eves sztori, csak meg mindig ir es erdeklödik irantam, es igazabol megmondva ez eleg ritka mostanaban, a legtobben sajnos csak egy dolgot akarnak tölem :D
es gondoltam hogy megkerdezek masokat is, de igazabol mar magam is rajottem, hogy ez nem passzol es igazabol csak amiatt hogy egyedül erzem magam jutott az eszembe. szoval inkabb varok hogy hatha jon valaki aki jobban passzol ...
köszönöm mindenkinek a valaszokat :)

Szerintem itt nem az a baj, hogy unja magát a kérdező a pasi mellett, még csak nem is az, hogy nem mennek étterembe. De az, hogy a pasi bevásárol, mielőtt megy a lányhoz, de MAGÁNAK visz csak kaját, na nálam ez az, ami alapokat döngetne.
Ha hozna két péksütit, egyet a kérdezőnek, egyet magának, hozna két salátát, szintén mindegyiküknek egyet, az oké. De így:(((

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!