Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srác randi elött szupermarketb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srác randi elött szupermarketbe megy?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

szeretnelek titeket megkerdezni hogy ti errol mit gondoltok - velem van-e a gond vagy tenyleg gaz. Szoval, randiztam egy sraccal, akit a tinderen ismertem meg. Tök kedves es rendes, viszont igazabol a randijaink soha nem voltak olyanok mint amilyeneket en szerettem volna. Szoval, egyszer fözött nekem, de akkor is ilyen kb 300 forintos tortellinit amit a boltban keszen lehet venni. Maskor pedig, pl jött hozzam, de elöre hozott sajat maganak kajat (ilyen szinten elkeszitett salatat es mar 30% al leengedett szoval ilyen matricas humuszt) es volt egy masik randink is, ahol szinten jott hozzam a setalos randira es a munkabol jott, ugyhogy bement a boltba peksutemenyert. Kulfoldon elek es ez a srac is jol keres (mernok) es soha nem vitt volna egyszer sem el etterembe , vagy valami szep helyre , mindig ilyenek voltak a randijaink szoval jott hozzam es elötte a szupermarketben bevasarolt (de nem italokat vagy chipset vagy ilyesmi kettönknek hanem pl maganak)

Ez az egesz a covid elött törtent, szoval minden nyitva volt. Es egy baromi nagy nemet varosban elünk, lett volna mit csinalni. Fökent ezert is szakitottam vele, de mindig fel-fel bukkan es ir... neha gondolkozom hogy mi van ha o az igazi, de emiatt teljesen kiabrandultam belole, dog unalmasnak tartom... vagy velem van a gond es ez normalis? mindketten huszonevesek vagyunk sajat keresettel lakassal stb stb

2021. márc. 19. 19:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%

Hjaj...

"dog unalmasnak tartom"

Ebbol mit nem tudsz egyedul eldonteni..

2021. márc. 19. 19:46
 2/20 anonim válasza:
76%

Most tényleg azért szakítottál szerencsétlennel, mert olcsó kajákat eszik, és nem visz étterembe? Azért egy kapcsolat ennél többről szól (Mondom ezt pasiként, LOL) Meg ezt azért mondjuk közölhetted is volna vele, hogy izgalomra vágysz, és szívesebben eljárnál otthonról. Lehet akkor megembereli magát, vagy elmondja az okát.

Egyébként meg az, hogy mérnök még nem jelent semmit. Én is az vagyok, van egy haverom aki szintén az (igaz itthon Magyarországon), de alig él meg a fizujából. Ha azon filózol, hogy ő lehet az igazi, akkor nem jöttetek ki rosszul, valószínűleg szimpatikus is volt, annak ellenére, hogy nem egy rock sztár alkat. Szóval ne haragudj, hogy ezt mondom, de elég sekélyes kérdésnek hangzik

2021. márc. 19. 19:46
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

Lehet ott más módja van az udvarlásnak. Hé Urlich, miért nem megyünk sehová?

Talán kérdezd meg tőle.

2021. márc. 19. 19:49
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
A sráctól eltérőek az igényeid, elvárásaid. És ezzel összefüggésben nagy eséllyel az életmódod is.
2021. márc. 19. 19:57
 5/20 A kérdező kommentje:

nem csak ezert, de igen fokent ezert, szeretnek csinalni dolgokat, munkambol adodoan covid elott en hal Istennek nagyon sok helyen jartam, sok mindent csinaltam, sok inger ert... es nekem az hogy setalunk es szexelunk nem eleg :d

szerintem baromi gaz randi elott boltba menni, ahelyett hogy megkerdezne hogy elmegyünk-e valahova vagy valahogy a kedvembe akart volna jarni.

2021. márc. 19. 20:04
 6/20 anonim válasza:
100%

Azt hiszem te sem vagy kapcsolaton belüli kommunikációban túlságosan erős. Attól, hogy ez neked természetes, másnak még nem feltétlen az. Ha szabad, ajánlok egy könyvet, ami nekem elég megvilágító erejű volt:

[link]

2021. márc. 19. 20:09
 7/20 anonim ***** válasza:
40%

Jól keres és mérnök, diplomás.

ÉS?????????????????????????????

Attól nem lesz FÉRFI. Hagyd a fenébe, ez egy lúzer!

2021. márc. 19. 20:18
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ennek a srácnak te vagy az első barátnője. Neked kell kikupálnod. :))
2021. márc. 19. 20:21
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
hat de basszus tinderen szedted össze, simán gondolhatja h mindkettőtök csak szexet akart...
2021. márc. 19. 20:27
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
Gyanítom, hogy csak azt mondja, hogy mérnök, de valójában meg mosogat valahol.
2021. márc. 19. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!