Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy valakinek a hiánya ébresztett rá, hogy mennyire fontos Neked?
Figyelt kérdés
Pl. ha akármilyen okból elengedtél valakit, de utólag rájöttél, hogy megbántad. Nálatok mi lett a vége?
Elküldtem egy lányt, mert azt éreztem, hogy most nem tudom megadni Neki, amire és ahogyan vágyik. Minden kapcsolatot megszüntettem vele emiatt, mert úgy gondoltam, hogy nem akarom a szívét fájdítani és mindig, akaratomon kívül, bántani. De nagyon hiányzik. És annyira írnék Neki, hogy szánom - bánom. Mit tegyek? Szerintetek megbocsátan? Veletek volt már ilyen?
Köszönöm a tanácsokat.
2021. márc. 19. 14:19
11/13 anonim válasza:
Volt, de mivel mindig jön újabbnál újabb dolog, ember, kapcsolat, így nem érdekel, mert nem fog sosem elmélyülni a dolog sosem senkivel sem.
12/13 anonim válasza:
Voltam így, de csak addig hiányzott, míg nem kaptam vissza. Semmi értelme nem volt.
13/13 anonim válasza:
Volt. Írj neki, nem veszíthetsz semmit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!