Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fontos, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos, hogy egy férfi milyen munkát végez?

Figyelt kérdés

Az nyilván fontos, hogy legyen rendszeres, bejelentett munkája, de az is fontos, hogy mit végez?

Ti eltitkoltátok-e már randin, hogy milyen munkátok van, hogy sikeres legyen a randi? Meddig lehet egy állást leplezni?

Van törvényesen bejelentett, rendszeres jövedelmem. Sírásóként dolgozom. Viszont ha meglesz a jogsim, előléptetnek a halottszállítóra sofőrnek.

2020. dec. 25. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Miért lenne fontos? Amíg sokat keres mindegy hogy miből
2020. dec. 25. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

na pl egy hóhér hogy tud csajozni, azt megnézném.

Mama lesz vacsi? nem, paff, tessék 25 ezer volt.

2020. dec. 25. 18:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem titkoltam, de egy időben szégyelltem. Azóta viszont váltottam arról a helyről. Ilyenben egyébként felesleges kamuzni.
2020. dec. 25. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Hogy ne a nőnek kelljen eltartani + egy kapcsolatban kell, hogy azonos intellektuális szinten legyetek. Pl.: én sem hiszem, hogy egy gyárimunkás lánnyal megtalálnám a közös hangot.
2020. dec. 25. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam elmondani
2020. dec. 25. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem maga a munkakör, vagy a munka jellege a fontos, hanem az értelmi szint. Nyilván vannak kivételek, de azért lehet következtetni az illető intelligenciájára/ életrevalóságára abból, hogy mivel foglalkozik.

Viszont ehhez hozzátartozik, hogy nőként is tudd hozni azt a színvonalat, amit elvársz (és most tényleg nem az anyagiakat van szó).

2020. dec. 27. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenki ért valamihez olyan szinten , amiben a másik analfa béta tehát akkor mindenki le mínősítheti a másikat!
2020. dec. 28. 02:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Én egy időben ezzel csajoztam:

- Hol dolgozol?

- Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat, Országos Tisztifőorvosi Hivatalának az Országos Fréderic Joliot-Curie Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutatóintézetében.

- Wáo, és mit csinálsz ott?

- Szigorúan titkos... Kertész vagyok.

2020. dec. 28. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!