Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki ha csúnya lábfejem van? Van aki szintén szégyelli?
Gondolom, ha életed nagyobbik részében táncoltál, akkor meséltél neki erről, nem? Vagy ha még nem, akkor biztosan szóba fog kerülni.
Ebbe simán belefűzhető beszélgetés szintjén, hogy imádtad a táncot, de van hátránya is, például hogy a rengeteg munkától és megerőltetéstől nem olyan kecses a lábfejed, mint a korodbelieknek. Reakciótól függően lehet többet vagy kevesebbet mesélni a témáról, de a lényeg, hogy mire odáig juttok, felkészíted valamennyire.
Egyébként ha zoknit nem is, papucsot nem ciki viselni, csak olyat válassz, ami neked is tetszik, hogy ne tovább rombolja, hanem emelje az önbizalmadat.
Amúgy ez olyan életszerű:D
"Amúgy neked milyen fétieseid vannak?"
Csávó meg rányomja hogy "Szeretem szopogatni a lábujjat, meg szeretem a fület nyaldosni, ja meg ha az asszonyt más répázza az is bejön":D
Komolyan ki az aki ilyeneket mondana, aztán van ezekből egy pár.
En ismerek olyan not, aki bombazonak erzi magat, es mindenki el is hiszi, mert messzirol jol mutat. Nagyon magas, hosszu platinara festett haj,stb. O kimondottan olyan labszelfit is posztolt, amin egeszen megdobbento volt, hogy a labfeje mindket oldalan hatalmas butykok vannak. Szerintem o annyira elegedett magaval, hogy eszebe sem jut a labfejere gondolni. Es mivel o nem gondol ra, mas sem. Sokat mutatkozik mezitlab.
Minden fokuszod a labfejeden van, de ertem, van, akinek a logo mell a nagy baja. Viszont a masik egy az egyben lat, es egy labfej tenyleg nem fontos reszlet. A kez szazszor fontosabb, de ha tetszik valaki, az sem erdekes.
Szerintem a te erzeseid olyanok, mintha mar fogyatekossag lenne, pedig milyen messze van ez egy hianyzo vegtagtol. Valahogy ra kene jonnod, hogy ezt te erzed ennyire szornyu dolognak, mas nem fogja.
25, én gondolok a lábfejre, mivel nálam kardinális kérdés.
De nem mindenki ilyen, másnak más a fétise.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!