Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért szégyellem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért szégyellem, tartom gáznak, hogy a csajok alig 0,58%-ának jövök csak be külsőre?

Figyelt kérdés
Annyira szégyellem ezt, hogy folyton hazudgálok össze-vissza a randijaimon, meg úgy kompenzálok, hogy sokat humorizálok, nevetgélek a csajt szórakoztatom, pimaszkodok, plusz alfahímnek mutatom magam ösztönösen, pedig ha sokáig együtt élne velem, tuti rájönne, hogy valójában nem vagyok alfahím, sőt. Van olyan csaj, akinek így sem vagyok nyerő, utána nem is kíváncsi rám, de van, akinek bejövök, ugye annak a kevésnek, akinek bejövök külsőre is, na közülök már volt, aki azt mondta, hogy biztos nagyon tapasztalt lehetetk már alányoknál. Közben meg egy hatalmas lúzer vagyok, mert bár a legtöbb lány a külsőmet látva nem kíváncsi rám például facebookon sem, de igazából én elég félénk, gátlásos, parázós srác vagyok, viszotn randin ösztösen ellentétnek mutatom magam, fura mód, össze-visssza pofázok, vigyorgok, mint egy őrül és tök határozottnak meg alfagyereknek mutatom magam. Egy ideje már smárolni is merek randin, igaz nem mindenkinél, mer van, aki nem tűnik szimpinek vagy túl agresszív csajnak tűnik, esetleg látható az undora felém, na azokat nem szoktam lesmárolni, se taperolni.

2013. jún. 5. 16:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Soknak tűnik ez nekem, biztos, hogy 0,58%? Amúgy, legyél őszinte.. ennyi.
2013. jún. 5. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Olyan szó nincs, hogy hazudgál.

Ha megjátszod magad, naná, hogy nem vagy menő. Mutatni lehet bármit, de ez így is elég átlátszó lesz és elég butának kell lennie a csajnak, hogy ne tűnjön fel neki.

Amúgy meg senkit sem érdekel a nyomorod.

2013. jún. 5. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
tehát 173 csajjal próbálkoztál és abból egynek bejöttél ... egyszerre egy elég, mi a gond?
2013. jún. 5. 16:40
 4/10 IfYouKnowWhatIMean ***** válasza:
Kész regény lett.:D Mi lesz a címe?
2013. jún. 5. 16:41
 5/10 anonim ***** válasza:

'viszotn randin ösztösen ellentétnek mutatom magam, fura mód, össze-visssza pofázok, vigyorgok, mint egy őrül és tök határozottnak meg alfagyereknek mutatom magam. Egy ideje már smárolni is merek randin'

nem értem a problémát.

vannak randijaid, smárolsz, csajozol

szedj össze valakit komyolra ennyi.

ne mutasd a nyuszi éned, max ha már jobbna megismerted a csajt!

2013. jún. 5. 16:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy facebookon vannak lányok, akik visszajelzik, hogy tudják, hogy egy lúzer vagyok csajozás terén és ez nekem rosszat tesz, tartok tőle, hogy majd megaláznak a falamon, hogy te nyomi, de ronda vagy ilyesmi. Folyton ettől parázok. Ráadásul lájkot sem kaptam valamit sokat a képeimre, míg más legalább 30--at is kap. Sajnos nálam már a csajozás facebook nélkül nem megy.
2013. jún. 5. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Facebookkal se, mint ahogy a példádból kiderült. Ha így állsz hozzá valahol meg is érdemled.
2013. jún. 5. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Figyelj kérdező, itt a GYk. oldalon is érvényesül a 80/20 aranyszabály! :D :D

Hogy mit értek ez alatt?

Azt, hogy a kérdésedet olvasók 80%-át nem érdekli a nyomorod és a problémád, a maradék 20% pedig kimondottan örül neki, hogy neked szar!

80/20 sose felejtsd el! Az élet minden területén aranyszabály! ;) :D

2013. jún. 5. 16:55
 9/10 anonim ***** válasza:

nah küldj egy képet priviben. :D

Kielemezlek.

L/21

2013. jún. 6. 00:02
 10/10 OoVvSs ***** válasza:

na te egy igazi, komoly kapcsolatot keresel miközben össze-vissza hazudozol a lányoknak?! GRAT

és nem hiszem, h azok a lányok ok nélkül írnák a faladra a dolgokat. talán eléggé bunkó és nagyképű vagy -_- (következtetés)

2013. jún. 7. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!