Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen fiúk jönnek be külsőre belsőre?
Külsőre: Helyes arc vagány frizurával
Belsőre: Bunkó beképzelt köcsögok
Röviden ennyi
Külső: Legyen helyes, jól öltözködjön (pl. hosszú szárú cipő, csőnadrág, ing, sapka)ű
Belső: Ne legyen bunkó, kedves, szeressen
Külső:viszonylag magas srácok(180 cm kb.),stílusa azért legyen,jóképű(bár ez nem az elsődleges szempont) és imádom a cipőket,szóval legyen jó cipője
Belső:az első hozzászóló nagyon beletalált sajnos:( amíg a világ a világ a bunkókat fogjuk szeretni! de nem a suttyókat,hanem akik okosak és kijátszanak és szórakoznak velünk...:D 16/L
Nő létedre igazat adsz nekem és nem hordasz le mindenféle szarnak? :O Ilyet még nem pipáltam!
"Belső:az első hozzászóló nagyon beletalált sajnos:( amíg a világ a világ a bunkókat fogjuk szeretni! de nem a suttyókat,hanem akik okosak és kijátszanak és szórakoznak velünk...:D 16/L"
Te direkt vagy ilyen? :D
"Nő létedre igazat adsz nekem és nem hordasz le mindenféle szarnak? :O Ilyet még nem pipáltam!"
Én meg pasi vagyok és lehordalak: hímsoviniszta tahó!
Külső: kék/zöld szem, kb. 170 cm magas, barna haj. Öltözködés szinte mindegy, rockerek előnyben, a divatmajmokat nem szeretem. Borosta a gyengém. :))
Belső: kedves, humoros, laza, optimista, őszinte.
18/L
Külső:
-fekete haj
-sötét barna szem
-szőrös arc
-vékony testalkat
Belső:
-hűséges
-őszinte
-főnökként viselkedjen,mindenben Ő döntsön
-védjen meg
-soha ne emeljen nőre kezet
-legyen mosolygós
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!