Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez csak egy szar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez csak egy szar le rázó duma vagy igazat mondott a lány?

Figyelt kérdés

" Jajj. Végülis jobb előbb mint utobb elmondani. Figyelj,nagyon kedvellek,szuper srác vagy komolyan,de már megfogadtam hogy fiatalabbakkal sosincs jó vége számomra kezdeni

Nem tudnánk sokat találkozni,nekem is ott az egyetem,neked a gimi. De esetleg ha pár év múlva ugy alakul nagyon szivesen benne vagyok."

Főleg a vége gyanús nekem , hogy pár év múlva benne lenne.

Szerintetek igazat mondhatott vagy csak jófej volt és nem akart annyira megbántani?

Röviden társkeresőn találtam dumáltam vele 2 napon át rengeteg és állítása szerint kívül belül be jövök neki csak van köztünk 60km meg fiatalabb vagyok 2 évvel nála és mind kettőnknek ott a suli.

2021. márc. 14. 04:26
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Szerintem őszinte volt, én is így lennék vele.
2021. márc. 14. 10:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Simán igaz lehet. Nők alapból nem szoktak fiatalabbal összejönni, az meg plusz akadály, hogy ő egyetemista, te gimis.

Én elsőévesként jártam velem egyidős, de még gimi végzős fiúval, hát furcsa volt. Én már sokkal szabadabban mozogtam, hétköznap is jártam bulizni, hétvégén inkább dolgoztam volna. Ő meg hétfőtől péntekig, nyolctól négyig bent ült a suliban, mindig csak hétvégén ért rá. Nem ismerte még azt az életérzést, totál más az egyetem mint a középsuli, más célok, más hangulat, más problémàk.

Meg alapból közhely, de legtöbbször igaz, hogy a nők korábban érnek. Ezért van általában az a felállás, hogy a férfi az idősebb egy kapcsolatban. Egyik 20 éves lány ismerősömnek 17 éves pasija van, hát kb mindenki nevet rajta a háta mögött, hogy ez milyen már, meg gáz fiatalabbal járni. Pedig fordított esetben senkit nem érdekelne ez a kemény 3 év különbség.

A 60km meg rengeteg.

2021. márc. 14. 12:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem fogom ezt megérteni soha. Nem mindegy, hogy miért nem? Egyszerűen nem. Ezért lépnek le a nők inkább köszönés nélkül, mert a pasik mindenen kattognak.
2021. márc. 14. 14:15
 14/15 A kérdező kommentje:

Számomra nagyon nem mindegy.

Tudni akarom, hogy mi az ami nem tetszet neki bennem hogy ki javitsam magamban azt

2021. márc. 14. 14:58
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Egy alfa görény már kezelgeti, te csak tartalékként jössz szóba ha az alfa görénnyel nem jön össze állandóra.
2021. márc. 15. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!