Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igazat mondott egy lány, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazat mondott egy lány, vagy nem?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 14 éves lánnyal. Kb. egy évvel vagyok idősebb tőle. Mindig ha összefutunk ő köszön először. És a legújabb profilképén van egy szerelmes idézet, egy titkos illetőnek szól. Chaten beszélgettünk, és mondta, hogy van egy fiú aki tetszik neki, és ő is tetszik a fiúnak, mert a fiú elhívta őt, hogy találkozzanak. Na most arra gondoltam, hogy lehet hogy igaz amit mondot, de mivan akkor, ha csak kitalálta, hogy féltékennyé tegyen. Én (és szerintem senki) nem tudom követni a nők logikáját. Másnap is chateltünk, megkérdeztem, hogy miújság a barátjával, és mondta, hogy holnap találkoznak. A beszélgetésünk valahogy oda keveredett, hogy ugye vannak szép lányok, akik bunkók, és kevésbé szebb lányok, akik aranyosak, vagy ezeknek a variációik. Megkérdezte tőlem, hogy én hova sorolnám őt.(Na itt felkaptam a fejem, hogy érdekli őt hogy milyennek találom). Én is megkérdeztem tőle, és csak annyit mondott, aranyos vagyok. Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre, mert én egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy most tényleg van-e udvarlója, csak velem nagyon barátságos, vagy pedig kitalálta, hogy féltékennyé tegyen, és így akar közeledni hozzám. Egyébként a szomszéd utcában lakik, ezért ha jövünk haza suliból és egyszerre érünk a megállóba, akkor néha elkísérjük egymást. Tanácsokat is adhattok. Csak normális válaszokat várok.

2012. márc. 25. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Normális szingli lány nem ad be fiúnak olyan sztorit, hogy randizgat mással, ha őt megakarja szerezni.
2012. márc. 25. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:

tizennégy évesen? persze hogy szoktak jönni ilyesmivel attol még lehet normális, bár szerintem még egy pár évig hanyagolni kellene a párkapcsolat témát....

amugy ha van valakije ugyis rájössz előbb vagy utóbb

kockáztatni kell annélkül nincs nyereség...

2012. márc. 25. 12:41
 3/6 A kérdező kommentje:
és hogy érted a kockáztatást?
2012. márc. 25. 14:58
 4/6 A kérdező kommentje:
meg akkor minek az az idézet a profilképén?
2012. márc. 25. 15:04
 5/6 A kérdező kommentje:
illetve azt elfelejtettem odaírni, hogy egy másik fiú is próbálkozott nála, kevés sikerrel, mert a lány mondta, hogy egy másik kilencedikes fiú tetszik neki (énis kilencedikes vagyok)
2012. márc. 25. 15:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet, hogy csak féltékennyé akar tenni.. :D

Egyik barátnőm is ezt csinálta, és ő is 14 :)

2012. márc. 25. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!