Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nála?

Figyelt kérdés

Pár napja randiztam egy lánnyal. Előtte nagyjából 4-5 napig beszélgettünk, utána elhívtam. A találkozó nagyon jól sikerült, 5 órán át csak beszélgettünk és nevettünk, végén pedig nem akartam “lerohanni”, úgyhogy csak megöleltem, de nagyon szorosan ölelt vissza. Azóta is beszélgetünk, feldobtam, hogy találkozhatnánk még és igent mondott, de valamiért azt érzem, hogy barátzónában vagyok, mert nem csókoltam meg. Nem utalt semmi ilyesmire, de baromi gyönyörű, intelligens és karizmatikus lány, nyilvánvalóan vannak más lehetőségei, úgyhogy nem tudom, nem rontottam-e el azzal, hogy nem léptem.

Amikor találkoztunk, végig rám figyelt, rá se nézett a telefonjára. Lehetséges, hogy azért érzem így, mert “kevésnek” tartom magam hozzá? Hogyan lehetne ezt leküzdeni?

21/f és 18/l

2021. márc. 13. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
too long don't read
2021. márc. 13. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Ha ugyanúgy beszélgettek mint a randi wlőtt, akkor minden rendben van.

Ha kevesebbet írna, meg máshogy, akkor jönne le az, hogy nem akar megbántani, de neki nem volt kölcsönös.

De ha minden ugyan olyan, akkor nyugi:)

2021. márc. 13. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Simán tetszhetsz neki, nekem pl. egyik exembe pont az imponált, hogy olyan barátilag közeledett felém és nem eröltetett semmit. Aztán én mondtam neki, hogy amúgy nem kerültél a barátzónába nyugi és aztán lépett is XD
2021. márc. 13. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

Osztom a 2. kommentelő véleményét.

Érdeklődési jelzés online, ha kérdez felőled, érdeklődik, akár felveti következő tali lehetőségét, vagy célozgat azzal, hogy ő mikor ér rá vagy puhatolózik hogy te mit csinálsz majd ekkor és ekkor.

Élőben pozitív ha hozzádér, nevet a hülye vicceiden is, gyakran használja az "én is" frázist, közös pontokat keres veled, esetleg érdeklődik az exeidről, ha hosszan egymás szemébe néztek, akkor a szeme olykor le-le téved a szádra, majd vissza a szemedre. Ha ilyen van és csillognak a szemei, akkor várja, hogy megcsókold.

Jó ha puszikkor nem húzódik el. Játékosan nyakára is adhatsz puszit. Én olyat is szoktam csinálni, ha már olyan a hangulat, és érzem rajta hogy nyitott rám, hogy ölembe ültetem, öleljük egymást, egyre több puszit adok neki, ha ezt pozitívan fogadja, viszonozza, az nagyon jó. Lehet hosszabban is maradni a nyakánál, arcánál puszikor, ilyenkor feszíted a húrt a csókhoz.

Fontos, hogy ne a tali végén legyen a csók. Lehetőleg add meg a lehetőséget arra, hogy a csók után ne elviharzás, búcsú legyen, hanem felfogni hogy igen, most csók volt, örülni egymásnak, séta tovább, beszélgetni tovább. Ezzel épül ki a komfort és a természetes érzet, pár érzet. Ha búcsú van utána rögtön, akkor gyorsabban elillan a dolog, nem adtok teret a katarzisnak.

2021. márc. 13. 22:50
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :)

utolsó: az az igazság, és ezt nem beszólásból mondom, hogy egyszerűen olyan erős kisugárzása van, mint nő, hogy nem merném így az ölembe ültetni (nem tudom, ez így érthető-e). korábban én is csináltam már ezt lányokkal és annak is megvolt a varázsa, de itt valamiért nem játszanám be.

viszont a következő találkozón megpróbálkozom a csókkal, az pedig nagyon jó ötlet, hogy ne a végén!

2021. márc. 14. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet jelenleg max barátnak gondol, dehát nem is történt semmi amit miatt több lehetnél, nem? Egyetlen találka volt, ismerkedtek, ha ugyanúgy keresi a társaságod, kialakulhat kapcsolat! Sokat elmond, 5 órát beszélgettetek, meg tudod nevettetni, szeretne ismét találkozni, szerintem jó úton haladsz.
2021. márc. 17. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!