Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne esélyem?
Figyelt kérdés
Szóval van egy hihetetlenül vonzó nő, aki minden szempontból az esetem lenne csak éppen tiltott gyümölcs, mert a munkaadóm felesége. Vállalkozóként dolgoztam többször nekik így ismerkedtem meg velük. A mostani munkafelkérésnél találkoztam először a feleségével. Egyből megtetszett. Látszik rajtuk, hogy már nem az igazi a kapcsolatuk. A csaj nagyon közvetlen volt velem. Elmondta, hogy majdnem 10 éve együtt vannak. Van 2 közös gyerekük. Most már 2 hete minden nap látom a feleségét mert ő is ott van amikor dolgozok náluk. A férj van hogy órákra ott sincs és olyankor mindig nagyon jókat beszélgetünk. Azt gondolom hogy kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Egyikük sem hordja a jegygyűrűjét. Már többször veszekedtek előttem. Az a tipikus ráuntunk egymásra kapcsolatnak tűnnek. A férj amúgy gazdag szóval sztem a pénzéért van csak vele. Meg persze ott vannak a gyerekek. Amúgy ilyeneket elmondott nekem, hogy rossz apának tartja, meg hogy alig van szexuális életük, mert eltávolodtak. Most nem tudom hova tenni miért ilyen bizalmas velem, alig ismer, de tök bensőséges dolgokat megosztott velem. Szívem szerint felmondanék és elhívnám randira. A férje egyre unszimpatikusabb nekem. Ilyen szép nővel hogy lehet így bánni? Viszont még sosem volt kapcsolatom gyerekes nővel, ráadásul 2 van neki, korábban el nem tudtam volna képzelni hogy anyukához vonzódhatnék. De annyira megfogott, hogy simán belekezdenék vele egy kapcsolatba. Szóval azt gondolom hogy a férjét nem szereti csak a pénz miatt van vele. Amúgy látszik rajta, hogy mennyire élvezi, ha bókolok neki és feltűnően ott kellett magát előttem. Már jeleztem is neki, hogy így nem tudok dolgozni, mert annyira elvonja a figyelmemet. Szerintetek, 2 gyerekkel elhagyná a gazdag férjét? Csak szexet akar tőlem? Miért kacérkodik? Mit tegyek elmerjem hívni randira? Annyira megcsókolnám.
2021. jan. 15. 18:34
1/8 anonim válasza:
Unatkozik, szexet akar, nem fog elválni, pofára esel.
Ebben a sorrendben.
2021. jan. 15. 18:42
2/8 A kérdező kommentje:
Pont ettől tartok én is, hogy csak szórakozik velem. Totál belezúgtam. Megőrülök, ha nem kapom meg.
2021. jan. 15. 18:46
3/8 anonim válasza:
Jó. Csak ne tervezz vele egy kalandnál többet.
2021. jan. 15. 18:50
4/8 anonim válasza:
Bolond vagy?
Kirúg az állásodból és ha a leendő munkaadód nála érdeklődik felőled, akkor benne vagy a sárban...!
Azonnal térj észhez és nézz más nők után.
2021. jan. 15. 18:59
5/8 A kérdező kommentje:
A nőktől kérdezném elsősorban, inkább benne maradtok egy Sz*R kapcsolatban a pénz miatt? Nem akarok titokban együtt lenni vele. Normális párkapcsolatot akarok.
2021. jan. 15. 19:02
6/8 anonim válasza:
Nő vagyok úgy mondom, hogy attól még nem szar a kapcsolata, hogy unatkozik. Nem körülötte forog a világ mert a férje sokat dolgozik. Kb ezért a nőért és a két gyerekért.
Hidd el nekem. Talán nem kap elég figyelmet mint nő. Te meg adod alá a lovat.
Ha veled lenne sem lenne jó.
A gyerekek folyton bőgnének az apjuk után, te dolgoznál, hogy eltartsd őket, a nő folyton feszült lenne és ideges.
Előbb utóbb téged hibáztatna az elbaszott életéért.
2021. jan. 15. 19:12
7/8 anonim válasza:
Szerintem te a nő vagy és csak álmodozol...
2021. jan. 15. 19:12
8/8 anonim válasza:
biztos, hogy egy ilyen no kell neked, aki csak a penzeert van valakivel, illetve mindenfele felidegeneknek illegeti magat es oszt meg bizalmas infokat? nekem ez nagyon taszito lenne. amugy attol meg, hogy szep, lehet egy rohadek, nem tudhatod kivulallokent, hogy miert romlott meg a viszonyuk, lehet raszolgalt.
amugy valszeg csak egonovelesre kellesz neki, elvezi, h vegre bokol neki valaki meg igy is, hogy anyuka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!