Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz folytatás? Tegnapelőtt volt egy Tinder randim. Szerintem jól sikerült, sok közös pont érdeklődés és nevetés. Elbúcsúzáskor azonban kicsit kijózanító volt, mikor azt mondta “ további szép estét, aztán majd meglátjuk” .
Figyelt kérdés
Mire én azt feleltem” te döntesz” erre ő “ majd meglátjuk és te is döntesz”. Aztán tényleg reflexből kiszaladt a számon “ még látjuk egymást” - ami ebben az országban általános köszönés, zavartan hozzátettem, hogy vagyis talán. Erre ő komoly hangon reagált, hogy “ látjuk egymást”. A randi során elmondtam , hogy én még nem vagyok kész komoly kapcsolatra, de a kemény munka mellett jó lenne néha valami jó is a szabadidőben.... 31 éves nő vagyok , ő
38 éves
2021. márc. 13. 07:43
21/25 A kérdező kommentje:
Miért lenne az, túl bejött ez az egyetlen gond és a kommenteknek köszönhetően már reálisabban látom, el is engedtem a dolgot. Akkor este olyan jó hangulatban voltam hogy még valahogy azt hittem ebből lehet is valami. Ember vagyok bocsi, nem egy robot.
2021. márc. 13. 12:33
22/25 anonim válasza:
Azért ne könyveld el, lehet csak ő is béna a kommunikációban, illetve zavarban volt. :)
23/25 anonim válasza:
Szerintem ha mar a majd meglatjuk is bant, akkor nem esett volna neked jobban az sem, hogy nezd, en masmilyen not szeretnek, nem igazan jottel be, azert ne szomorkodj, es lehet, hogy ha nem adodik mas, meg felbukkanok.
24/25 anonim válasza:
23# Más a pszichológiája. Erre szokták azt mondani, hogy a biztos rossz/elutasítás is jobb, mint a bizonytalanság.
25/25 anonim válasza:
Attól hogy megneznek az utcán, még nem feltétlenül fogsz mindenkinek bejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!