Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre valami normális magyarázat van?
Van egy férfi, akivel ismerkedünk, chatelni szoktunk messengeren, de élőben is találkoztunk már egy rendezvényen. Ő már többször felvetette, hogy találkozzunk személyesen és kávézzunk valamikor. Mikor említettem neki, hogy az általa említett időpont nekem nem jó, újabbakat javasolt, amiből nekem úgy jött le, hogy tényleg szeretne találkozni. (Meg is beszéltük, hogy egyeztetünk később)
Messengeren 90%-ban én írok rá, és sokszor napokra ghostol. Ha egy hosszabb idő után random ráírok, azonnal reagál, utána viszont kezdődik minden elölről.
Hogy kéne ezt kezelnem? Meg miért csinálhatja ezt?
ő 36F, én 31N
Mióta beszélgettek és mióta nem reagál?
Hónapok-hetek vs max 3napja?
Csak nekem tűnik fel hogy a kérdező kerüli annak beismerését hogy neki is megvan a felelőssége.
Többen is említettük írjon/válasszon konkrét időpontot. Nem csak úgy poénból.
Eddig a felelősség hárítás meg kifogás keresés zajlik. Nem úgy tűnik hogy venni akarná az adást. Amíg nem tette meg a fentieket, nincs miről tovább beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!