Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, elég sok lánnyal kavartam, szal nincs problémám, hogy ismerkedjek. De soha nem volt komoly kapcsolatom, mert nem is éreztem, hogy kéne. Azonban majdnem egy éve megismerkedtem egy lánnyal, akinek a legjobb barátja vagyok, de ő valszeg pont emiatt nem akar velem járni. Amióta ismerem elég érzékeny lettem és csak vele tudom elképzelni, hogy együtt legyek. Egyszerűen más lány hosszú távon nem érdekel, mint azelőtt. Ő lenne az igazi??? Normális dolog, hogy egyébként meg nem szeretnék barátnőt rajta kívül? Más is van így?2011. jan. 31. 18:40
2/6 anonim válasza:
Szerintem normális dolog. Fiú és lány közt nincs barátság. Hosszútávon legalábbis.. Te pedig beleszerettél, ha meg őt szereted az is normális, hogy nem akarsz mással lenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Najó, de azelőtt sem kellett nekem senki komolyan:S És most nem tudom, hogy tudnék továbblépni, ha más nem kell:S
2011. jan. 31. 18:50
4/6 anonim válasza:
Ahhoz h továbblépj, beszélned kéne a nővel, elmondani neki h mi van szereted bla, bla, ha ő is úgy érez happy end, ha meg azt mondja nem akkor csalódsz, felfogod, h nem kellesz és idővel túlteszed magad rajta. Utána pedig szabad a pálya. Csak a felejtés szerintem nem fog könnyen menni, ha nem osztja az érzéseket. Legrosszabb esetben akkor múlik el az érzés, ha már nem lesztek barátok és nem látod. Nem vagy könnyű helyzetben! De amúgy szerintem az se jó ha nem vallod be neki. Bár nem tudom ő nem veszi észre rajtad?
5/6 A kérdező kommentje:
Én már mondtam neki, de egy osztályba járunk, és nincs más ember, akiben ennyire megbízna, és gondolom nem akar elveszíteni sem.
2011. jan. 31. 19:00
6/6 anonim válasza:
no para!!!
elösször is ez a nők hülyesége hogy a sex tönkreteszi a barátságot!!!
Másodszor pedig férfi és nő közt nincsen barátság!!!!
Én a helyedben felhúznám a csajt!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!