Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lesz folytatás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz folytatás? Tegnapelőtt volt egy Tinder randim. Szerintem jól sikerült, sok közös pont érdeklődés és nevetés. Elbúcsúzáskor azonban kicsit kijózanító volt, mikor azt mondta “ további szép estét, aztán majd meglátjuk” .

Figyelt kérdés

Mire én azt feleltem” te döntesz” erre ő “ majd meglátjuk és te is döntesz”. Aztán tényleg reflexből kiszaladt a számon “ még látjuk egymást” - ami ebben az országban általános köszönés, zavartan hozzátettem, hogy vagyis talán. Erre ő komoly hangon reagált, hogy “ látjuk egymást”. A randi során elmondtam , hogy én még nem vagyok kész komoly kapcsolatra, de a kemény munka mellett jó lenne néha valami jó is a szabadidőben.... 31 éves nő vagyok , ő

38 éves

2021. márc. 13. 07:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"de a kemény munka mellett jó lenne néha valami jó is a szabadidőben"

Ez milyen aranyos körülírása a dugásra való összejárásnak:D

2021. márc. 13. 08:58
 12/25 anonim ***** válasza:
Pont ez a baj, hogy dugni akar, de kapcsolatot nem. Lehet a partner ettől kicsit komolyabban gondolja a dolgot. Örülj neki, hogy nem sétáltál bele egy életre szóló projektbe.
2021. márc. 13. 08:59
 13/25 anonim ***** válasza:

Az alapján amit írtál, nekem férfiként nem hoztad volna meg túlságosan a kedvem a folytatáshoz. Egy pici határozottságot vinned kéne a dologba szerintem. Ha jól érezted magad vele, legyél lelkes és mondd meg neki hogy szeretnél folytatást!

Bár számomra az hogy nem állsz készen egy komoly kapcsolatra kérdéseket vetne fel... Akkor minek randizol? Először magad tedd tisztába, utána akarj ismerkedni. Mondjuk ha csak kalandot keresel megint más. 36/f

2021. márc. 13. 09:05
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mivel érzelmeket nem szerettél volna, szimplán csak szexelni, ezért azt javaslom, hogy szimplán lépj tovább, és keress egy másik pasit.
2021. márc. 13. 09:07
 15/25 anonim ***** válasza:
50%
semmi baj nincs veled. A tinder erről szól! Vagy b@szol az első alkalommal vagy mész a levesbe!
2021. márc. 13. 09:20
 16/25 A kérdező kommentje:
Elmondtam őszintén a helyzetet, van egy gyerekem, frissen váltam és emiatt nem egyből kapcsolatban gondolkodok. Teljesen őszintén ez egyrészt a valóság is, másrészt arról is szól, hogy nem élek mesevilágban, hogy gyerekes nővel akar kapcsolatot egy egyébként 2 éve független ilyenkorú férfi. Elég empatikusan sokat beszélt a frissen elvált gyerekes nővéréről, de a beszélgetés nagy része pozitív dolgokról szólt, abszolút nem depis lelkizés.
2021. márc. 13. 09:24
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jön le, hogy egész egyszerűen bántja az egodat, hogy egy férfi nem kívánt meg.
2021. márc. 13. 09:34
 18/25 A kérdező kommentje:
Persze, írtam is hogy pofára esés, mert munkahelyen és utcán megnéznek a férfiak. 11 év után valószínűleg eléggé látszik hogy zavarban vagyok egy randin, bár az elején ez rajta is látszott...Az biztos hogy ez sokkal nehezebb műfaj, mint pl egy felvételi interjú
2021. márc. 13. 09:47
 19/25 anonim ***** válasza:
81%
Fgoadd el, hogy nem jön be mindenkinek mindenki élőben, és lépj tovább! :)
2021. márc. 13. 09:52
 20/25 anonim ***** válasza:
Kötelező igent mondania vagy mi? :D
2021. márc. 13. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!