Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz folytatás? Tegnapelőtt volt egy Tinder randim. Szerintem jól sikerült, sok közös pont érdeklődés és nevetés. Elbúcsúzáskor azonban kicsit kijózanító volt, mikor azt mondta “ további szép estét, aztán majd meglátjuk” .
Mire én azt feleltem” te döntesz” erre ő “ majd meglátjuk és te is döntesz”. Aztán tényleg reflexből kiszaladt a számon “ még látjuk egymást” - ami ebben az országban általános köszönés, zavartan hozzátettem, hogy vagyis talán. Erre ő komoly hangon reagált, hogy “ látjuk egymást”. A randi során elmondtam , hogy én még nem vagyok kész komoly kapcsolatra, de a kemény munka mellett jó lenne néha valami jó is a szabadidőben.... 31 éves nő vagyok , ő
38 éves
"de a kemény munka mellett jó lenne néha valami jó is a szabadidőben"
Ez milyen aranyos körülírása a dugásra való összejárásnak:D
Az alapján amit írtál, nekem férfiként nem hoztad volna meg túlságosan a kedvem a folytatáshoz. Egy pici határozottságot vinned kéne a dologba szerintem. Ha jól érezted magad vele, legyél lelkes és mondd meg neki hogy szeretnél folytatást!
Bár számomra az hogy nem állsz készen egy komoly kapcsolatra kérdéseket vetne fel... Akkor minek randizol? Először magad tedd tisztába, utána akarj ismerkedni. Mondjuk ha csak kalandot keresel megint más. 36/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!