Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szembe köpött minket, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szembe köpött minket, vagy szimplán görény volt?

Figyelt kérdés
Összejártam a szomszédommal november óta. Ma pattintott, mert szerelmes az egyik csajba, akit rajtam kívül még 2 nővel csalt. A belem kifordul ettől. Egyszerre vagyok mérges, és szomorú. Hányok az ilyen kétszínűségtől. Mintha szembeköpött volna, de a csajt is akit velünk csalt... undorító.
2021. márc. 12. 16:22
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Igen, 23 év.
2021. márc. 12. 18:21
 22/25 anonim ***** válasza:
74%
Összefekszel valakivel akiről tudod,hogy mást is kezelget..mégis mire számítottál?Ne haragudj de nem tudlak sajnálni...
2021. márc. 12. 19:14
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ki igert itt huseget?
2021. márc. 12. 20:15
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy off, de te az a lány vagy, aki itt tett fel kérdést, hogy hogy próbálkozzon be az idősebb szomszédjánál? Kb.akkoriban lehetett.
2021. márc. 13. 00:21
 25/25 moozygoo ***** válasza:
100%

Tudtad is hogy csak sexkapcsolat, azt is hogy van más nő a képben.

Nem értem mit vagy úgy meglepődve, ez tipikusan amilyen a mosdó olyan a törölköző esete.

Nyitott szájjal mentél a bré erdőbe.

Most meg megszólalt a kis egód hogy hé, hát téged se tart többre mint a többi "lyukat" (már bocsánat, de nyilvánvaló hogy csak annak néz titeket, nem többnek).

2021. márc. 13. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!