Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha nem ír nektek egy srác több napig, aki iránt félig-meddig érdeklődtök az megfordíthatja a helyzetet?
Szóval tegyük fel, van egy srác, akivel megismerkedtetek valahol és elkezdtetek beszélni, elsőre érdekes volt a srác és találkoztatok is. A találkozó sem tűnik rossznak, viszont valamilyen okból elkezdtek pár nappal utána kevesebbet érezni és tudattalanul vagy tudatosan ritkábban írni a srácnak. Az ok lehet az, hogy a srác túl érdeklődő volt vagy csak nektek nem jön be valami miatt annyira.
Nem várja meg a srác, amíg egyáltalán nem írtok vissza vagy 2 nap különbséggel egy 2 szavas választ odadobtok, hanem amikor már látja, hogy kezd lerázó lenni a csaj azt mondja, hogy akkor most 4-7 napig nem írok neki és utána pedig ráírok valami lazát, vicceset és talán érdeklődőbb lesz a lány, aztán utoljára rákérdezek egy újabb találkozóra.
Természetesen most ez nekem aktuális és ezt tervezem, mint egy utolsó próbálkozás és ha bejön, akkor okés, ha nem, akkor kikövetés, archiválás, stb., nem keresem többet. :D
Szerintetek ilyen helyzetben ez a kis kihagyás javíthat valamit, nincs jelentősége vagy ronthat?
Legyetek őszinték, realisták és ne a romantikus "egy fiú küzdjön egy lányért" szöveget válaszoljátok. :)
Mindegy végül is, már csak kíváncsiságból megnézem mi lesz az eredménye.
8/10-es: Valóban baj van a mai női generációval. Nagyon kevesen merik megmondani, hogy nem szeretnének ismerkedni, inkább sunyi módon próbálnak lerázni, kifogásokat gyártanak, stb. Én már örülök neki, ha nagy ritkán őszinte egy lány és megmondja, hogy nem szeretne semmit, legalább ott lehet tudni, mi a helyzet pontosan.
9/10-es: talán meg lehetne mondani csóró srácnak, hogy nem aktuális neked az ismerkedés. Valószínű nem fog utána írni, ha mégis, akkor jogosan tilthatod. Én meg ezt tartom gáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!