Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tanácsoltok? Hogy beszélje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok? Hogy beszéljem meg vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 hónapja randizom egy sráccal, most lesz a 9. randink (nyugi nem szoktam számolni, csak minden héten kettő van). Nagyon bejön, sok a közös témánk, nem igazán van a kínos csend jelenség, a humorunk is egyezik nagyjából. Nagyon jól csókol, de itt kezdődnek a problémák. Úgy érzem hogy ő már tovább akar lépni, és szerintem ezt a továbblépést neki a szex jelenti. Viszont én ezt még korainak érzem (mindig is megválogattam kivel fekszem le). Szeretném neki ezt egyenesen megmondani és nem hitegetni. Ebben szeretnék tanácsokat kérni. Hogy lehet ezt a legjobban elmondani, úgy hogy ne bántsam meg? Előre köszönöm! 23N

2021. febr. 18. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont igy, ahogy itt most leirtad. Biztos megfogja erteni, ha pedig nem akkor nem o az akit te keresel.
2021. febr. 18. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
"Kedves Sanyi! Jól érzem magam veled, és szeretném ha tovább folytatnánk a randizást, viszont azt érzem, hogy te már lehet szeretnél velem lefeküdni, ami egyébként teljesen rendben van, hisz férfi vagy, és az lenne furcsa, ha ilyen erős kölcsönös vonzódás közepette nem akarnád, tehát megértelek, mint férfit, de nekem még idő kell, kérlek légy velem türelmes. "
2021. febr. 18. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Dobd fel neki a temat h te varni akarsz a szexel, o mit gondol errol...

Max szakit...

2021. febr. 18. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Mivel bántanád meg?

Tanulj meg kommunikálbi.

2021. febr. 19. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!