Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a srác akivel ismerkedtek, az első randin sokszor beszélne az exbarátnőiről?

Figyelt kérdés

Miket csináltak, hol voltak nyaralni, blablabla...

engem őszintén szólva már kissé idegesített, a kocsiban is majdnem bealudtam, már a végén oda sem figyeltem rá, hogy miket mesél. Erre odaszólt nekem, hogy "de csendes vagy". Szerintem ismerkedéskor de főleg randin az első személyes találkozáskor nem erről kéne végig beszélni. Vagy bennem van a hiba?

2021. febr. 13. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Offolnám. Idióta.
2021. febr. 13. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Nem, teljesen jól érzed a dolgot. Egy első randin sokkal inkább a másik fél felől kellene érdeklődni és jó benyomást kelteni. Esetleg megpróbálni megnevettetni. Bár én nem sokszor randizom, de az biztos, hogyha lenne ilyen lista, hogy a "TOP 10 legrosszabb téma amiről az első randin beszélhetsz". Na ezen dobogós helyen lenne a volt barátok/barátnők.

F

2021. febr. 13. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki (mindegy, hogy a férfi vagy a nő) folyton az exéről beszél, akkor gyorsan vége részemről az ismerkedésnek. És ez független attól, hogy dícséri vagy szidja, bár az utóbbi esetben még meg is vetem érte, mert szánalmas, hogy ő volt évekig együtt vele, utólag meg kígyót-békát kiabál rá.
2021. febr. 13. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagynám a fenébe. Amíg ennyire görcsösen ragaszkodik a múlthoz és ennyire tiszteletlen, addig felesleges bármit kezdeni vele.
2021. febr. 13. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Furcsa. Biztos extrovertált. Auzok szoktak élő kommentárok lenni a gondolataik felett.

Élmény megosztás akart lenni. Én ennél.spirituálisabb élmények előhozatalánál szoktam előhozni exekkel való élményeket, tapasztalatot.

2021. febr. 13. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5: ennek semmi köze az extrovertáltsághoz. Szimplán nincs túl az exén, és ezért picsog folyton róla (és teljesen mindegy, hogy mikor szakítottak, van olyan csaj haverom, aki 5 éve ment szét a pasijával, de még mindig bármi, szó szerint bármi történik az életében, akkor az expasi előkerül)
2021. febr. 13. 22:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor látom, nem csak nekem unszimpi ez a dolog. Ráadásul ő csak szidta az exeit.
2021. febr. 14. 08:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ilyen pasi az életemben, kb. két hétig bírtam. Azóta még jobban figyelek erre, akkor fiatalabb voltam és tetszett a pasi.
2021. febr. 20. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!