Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi ötletek a korlátozások idejére? Sehova nem lehet beülni, kint nagyon hideg van.
3.-ra.
Séta? WC nincs, ellenben van hideg.
Érdemes végignézni online a környéken található közösségi tereket meg mindenféle intézményt, mert bizonyos helyeken azért még vannak programok alaposabb felügyelet, óvintézkedések mellett. Nyilván Budapesten több, de lehet, hogy a környéketeken is van - pl. több ilyen közösségi festős, látványfestős cég hirdet időpontokat, akiknek a hírlevelére fel vagyok iratkozva. Biztos más hasonló program is van.
De pl. ilyen városi idegenvezetés, sétálós programok, "detektíves játék" stb-re is találtam időpontokat.
Ha tényleg nincs ilyesmi, akkor vagy séta, vagy olyan program, amin nem kell együtt lennetek. Pl. számítógépes játék-társas online, multiplayer funkcióban (vagy akár kvíz egymásnak), zoom vacsi.
Ha olyan viszonyban vagytok, azért a "szobás" randi sem kizárható, de az tényleg csak akkor, ha voltatok már egymásnál, hosszabb barátság után alakult ki. Első igazi találkozásra sztem meredek, akármennyire "jaj, covid van, és kint hideg van, de szeretnék beszélgetni", már ha nem akarsz első randin szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!