Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek megköszöntsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megköszöntsem szülinapján?

Figyelt kérdés
Ma 16 éves egy gyönyörű lány, aki nagyon bejon, persze dumaltunk már meg randizgattunk is, de ha olyanja van nem ír vissza. Helyes vagyok, meg nálam tenyleg nem nagyon van jobb, a csaj is tokeletes szinte, van h én sem írok neki persze 10-12 oraig. De bírjuk egymast. Nem akarok bohócot csinalni magamból, de ja valamit tuti érzek iranta :/ de haragszom is rá h miért nem ír gyakrabban? Attól h én megvaratom, attól meg neki nem kene. De a szívem azt mondja írjak neki, az eszem h ne. Mindketten jó anyagi helyzetben vagyunk barmikor le cserélhetjük egymast. Nekem is sok csaj udvarol neki is sok pasi, talán nem titeket kéne kerdezni, de gyors segítség kell , hátha lattatok vmi jó filmet amibe volt hasonló.

#szex #torta #lány #születésnap #Mercedes #Iphone , buta liba, ajándék
2021. márc. 12. 01:48
1 2
 11/13 exronin ***** válasza:

Kívánom, hogy nőj fel érzelmileg, hogy tudd, mi a szerelem és tudd, hogy nem játszmázni kell, hanem támogatni a másikat, motiválni, a kedvèben járni. Képzeld akkor is olyan a fogadj isten, mint az adjon isten.

Persze műmájer plázaköcsögök ezt nem èrthetik.

2021. márc. 13. 06:27
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
Milyen gyakran kellene írnia? Ha én kapok egy levelet, másnap szoktam válaszolni rá. Természetesen írj neki, de csak annyit, hogy Szülinapod alkalmából Isten éltessen még nagyon sokáig! - ennyit, és alá tegyél egy csokor virágot, a netről másolj ki egyet. Ja és még megkérdezheted: Hogy vagy, régen hallottam Rólad. esetleg: hiányzol.
2021. márc. 13. 10:34
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Utolsó, pont így tettem. :)

2021. márc. 13. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!