Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez sok? Születés-é...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez sok? Születés-és névnapján megköszönteni az exet, ha összefutunk az utcán dumálunk + most betegsége van és segítségemet kérte. Barátnőm nagyon féltékeny!

Figyelt kérdés

10 éves szakítottam az exemmel, békében váltunk el, és megmaradtak bizonyos dolgok. 5 éve voltam egyedül, bőven lett volna időnk összejönni újra, ha akartunk volna, nekem viszont fél éve van egy új kapcsolatom. Őszinte voltam az exemről, ám barátnőm azóta féltékeny rá.

Születés és névnapokon felhívjuk egymást, ha az utcán találkozunk dumálunk, + most van egy betegsége és véleményemet kérte, barátnőm ezen is kiakadt, miután mondtam neki, ha segítséget kér nem fogom elküldeni. Mostani barátnőm szerint "jogot formál rám" az exem, de hiába mondom neki, hogy ő nem olyan ember, ő nem hiszi, hogy aha persze minden "cuki" ex így kezd el furkálni.

Tényleg sok ez? Barátnőm volt hogy nagyon kiakadt, azt mondta, ha akarja megtalálja és ő is "megfurkálja" egy kicsit.

2019. júl. 24. 23:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Hát én sem örülnék..
2019. júl. 24. 23:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Ja és azon is kiakadt, amikor csak az utcán beszéltünk, az exem róla érdeklődött, mert látott minket együtt, hogy mi köze hozzá...
2019. júl. 24. 23:08
 3/13 Lazy Lover ***** válasza:
26%
Bolhából elefánt
2019. júl. 24. 23:12
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Hát én nem köszönök exet, utcán csak köszönök, ha összefutunk. Legyen múlt aminek vége
2019. júl. 24. 23:41
 5/13 anonim ***** válasza:
20%
Hát, pl nemtom, milyen betegsége van , de úgy egy 10-15 percre beugorhatnál neki, meg ha ágyhoz van kötve, akkor megkérdezhetnéd, hogy mit vegyél neki , meg pl esetleg hogy most ne kotorásszatok a tárcájában, de tedd el a blokkot és később megadja; de aztán kész. Vagy pl nemtom, menjen veled a mostani barátnőd is, ellenőrizni, hogy tényleg ne történjen semmi. De azért szét ne pakolásszon a csaj holmijai között:) Csak várja meg, amíg megbeszélitek, amit akartok.
2019. júl. 24. 23:50
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Valahol megértem hogy zavarja... Az ex az a múlt. Semmi köze a jelenhez. Ha szereted ezt a lànyt, téged is zavarna ha az expasija hívogatnà

meg talàlkozgatni akarna akàrmilyen kifogàssal. Bàrkivel megesik hogy beteg, és mindenki megoldja.

2019. júl. 25. 01:13
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is gyanús lenne és nem tetszene.

Enis jóban vagyok 2 exemmel is,ha épp úgy jön ki a lépés elbeszélgetünk ,de szívességet nem kérnek ...ha betegek ott a mostani párjuk vagy a csalàd.

Nem tűnik nagy dolognak a segítség de a mostani parodnak ez ennyire bántó akkor hagyni kellene inkább.Van egy olyan idézet

Cska mert a múlt meg veregeti a vállad,nem kell,hogy hátat fordíts neki 😉😊

2019. júl. 25. 01:49
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Hát nekem is fura lenne azért... az, h az utcán összefutva dumáltok pár szót, az oké. A köszöntések határeset, még ha face-n írnátok a másik falára az rendben lenne, de a telefonálgatás már sok egy kicsit - felteszem nem egyperces telefonról, hanem komplett élet- és élménybeszámolókról van szó.

A betegséggel kapcsolatos “segítségkérés” pedig valóban sok, nem hinném, h nincsen családja/párja/barátai, és mindenképpen csak és kizárólag te tudsz segíteni neki abban, h vegyen be egy aszpirint...

Azt nem állítom, hogy furkálni akar, de abban igaza van a barátnődnek, hogy “jogot formál rád” a csaj (te ezt nyilván észre sem veszed) és ez nagyon nem oké.

2019. júl. 25. 07:07
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem kicsit túl van tolva az ex dolog. Én amondó vagyok hogy ha 2 ember harag nélkül, kvázi barátokként tudnak elválni az egy jó dolog.

A betegséges talán kicsit sok, de ennyi.

Igen a múlt az a múlt, de az is hozzáesz ahhoz hogy ma milyen emberek vagyunk, az is az életünk része, formált minket.

Nem kell benneragadni de miért kéne mindent elfelejteni csak mert anno történt??

2019. júl. 25. 08:19
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
Hát...a kapcsink elején a padom bepróbálkozott azzal, hogy " csak néha ír az exének meg dumcsiznak...." Én világossá tettem akkor, hogy vagy -vagy. Vagy abbahagyja vagy abbahagyjuk. Értelmes, megértette. De itt nem is a féltékenység a gond. Inkább hogy nem fair az új kapcsolatban még az exet is belevonni ilyen olyan módon.
2019. júl. 25. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!