Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez sok? Születés-é...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez sok? Születés-és névnapján megköszönteni az exet, ha összefutunk az utcán dumálunk + most betegsége van és segítségemet kérte. Barátnőm nagyon féltékeny!

Figyelt kérdés

10 éves szakítottam az exemmel, békében váltunk el, és megmaradtak bizonyos dolgok. 5 éve voltam egyedül, bőven lett volna időnk összejönni újra, ha akartunk volna, nekem viszont fél éve van egy új kapcsolatom. Őszinte voltam az exemről, ám barátnőm azóta féltékeny rá.

Születés és névnapokon felhívjuk egymást, ha az utcán találkozunk dumálunk, + most van egy betegsége és véleményemet kérte, barátnőm ezen is kiakadt, miután mondtam neki, ha segítséget kér nem fogom elküldeni. Mostani barátnőm szerint "jogot formál rám" az exem, de hiába mondom neki, hogy ő nem olyan ember, ő nem hiszi, hogy aha persze minden "cuki" ex így kezd el furkálni.

Tényleg sok ez? Barátnőm volt hogy nagyon kiakadt, azt mondta, ha akarja megtalálja és ő is "megfurkálja" egy kicsit.

2019. júl. 24. 23:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem "túl sok", hiszen nem akartok egymástól semmit.

Az exed szempontjából viszont érdemes lenne kicsit elgondolkodnod ezen, leírom, a páromnál hogy volt. Nagyon hasonló volt a szitu, régi ex, 15+évvel ezelőtt volt a kapcsolat, jóban maradtak, stb. A lány megházasodott, de a házasság nem sikerült, a férje rideg, nem kedves, nem szeretik már egymást, de együtt maradtak, a gyerek kedvéért, meg a "házas státusz" kedvéért. Na, és hát az én párom nagyon nem ilyen, ő kedves, segítőkész. Ebből az lett, hogy az ex mindennel kapcsolatban - gyerek házija, gyerek beteg, aztán később az anyukája súlyos betegsége, meg különböző leki gondok, más országba költözés nehézségei - elkezdte a páromat amolyan "legjobb barátként" kezelni, de a valóság az volt, hogy érzelmi szinten igazából a párom töltötte be a számára azt, amit egészséges esetben a férjének kellett volna. E

2019. júl. 25. 10:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, véletlenül elküldtem. Szóval ez nem volt kölcsönös, a párom ilyesmiket nem osztott meg vele, de az ex szempontjából súlyos válság, élethiány jele. Igazából most már azért nem csinálja, mert én képbe kerültem, és a páromnak már nem volt ideje, idege és kedve ehhez, ugyanakkor a probléma még mindig jelen van.

Szóval ha fontos neked az exed, inkább arra kérdezz rá, miért téged hív, ha beteg, miért nem családot, más barátot, párját (ha van neki). Ha nincs neki más, csak egy régi ex, akkor inkább abban adj neki tanácsot, hogy a kapcsolatait hozza rendbe maga körül.

2019. júl. 25. 11:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Exednek nincs családja, barátai vagy akárki,akit zargathatna? Mi az,hogy 10 éve szetmentetek,de még tőled kér segítséget? En sosem voltam egy hisztis típus de nem néznémel ezeket en sem. Főleg ez utóbbit.
2019. júl. 25. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!