Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megköszöntsem szülinapján?
Nem ertem a csereszavatossag es a jo anyagi helyzet osszefuggeset azzal, hogy nem jartok.
Koszontsd fel, mi baj tortenhet.
Nem járunk, csak idegesítjük egymást, és megálljuk a helyünket egymás nélkül is a világban, ez a köze a csere szavatosság ám és a jó anyagi helyzetnek ahhoz, hogy jarunk e vagy sem. de már kb fél éve nem beszéltünk.
Köszönöm.
Nem nagyon érthetitek Ti ezt ezért kérdeztem, hogy nem e láttatok valami jó filmet, maiben volt hasonló, mert ugye a GYIK-es nép szerény társadalmunk alját erősíti, ami persze nem baj, de tapasztalatok kellettek volna. Nekünk igy esik jól és ennyi info is eleg, amit leírtam, hogy mi miért van. Kösz i a szárnypróbálgatásokat, mindenkit pozitívan értékeltem, aki vette a fáradtságot, igaz hasztalan írással, de legalább írtatok. Mondanám, hogy köszönöm, de nem sok hasznát vettem.
Megköszöntöttem a csajt, de tudjatok olyan ő mint a kutya, ha azonnal visszaírnék neki, elkapatnam és ő etetne a tenyerébol ő diktalna a tempot és nem én. Akk meg ugye megesz a csaj. Nem ajulok el senkitol, meg egy ilyen jo csajtol sem, mindenkinel van jobb, nala is, kicsit o is tehetne a jo kapscoaltunk irant tobbet.
Mindenkinek jó estét kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!