Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megköszöntsek egy srácot a szülinapján, ha már rég óta tetszik, de nincs köztünk semmi? (sajos. :D)
Láttam egy közösségi portálon h most van a szülinapja, gondoltam írhatnék neki h boldog (... Egy évvel idősebb (15éves) és nem igazán szoktunk beszélni, csak suliban szemezgettünk, meg sztem bejövök neki... És ő is nekem.. (:
Csakh nekem mostanában volt a szülinapom, és ő nem írt... Nem tudom mit csináljak...
Esetleg pár nap múlva?(:
Előre is köszi!
szerintem nyugodtan köszöntsd fel; ]
és akkor lehet, hogy még beszélgetni is fogtok nemcsak szemezgetni, ha észre veszi, h törödsz vele; ]
azt hiszem a vibrátort passzolom...:DDD
és sztetek ma köszöntsem fel vagy csak pár nap múlva?(:
(nekem ez fontos, úgyh légyszi ne csináljatok viccet belőle..(;)
támogatom az utolsót! Írj rá!
15/F
rendbeen megfogom:DD
de sztem csak hnap..:D
ha még nem beszéltetek soha, akkor egy kicsit nagyobb a "csúszás veszély"!:S mert ha tényleg egyértelmű, hogy bejössz neki, akkor akár jól is elsülhet ez a dolog. de ha csak félreértetted, akkor egy kicsit fura lesz neki, hogy ráírsz.
bocs, ha elbizonytalanítottalak, nem akartam, csak már én is megjártam ezzel:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!