Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nőt nem gondolnátok kicsit besavanyodottnak meg merevnek?
Én alapvetően egy tök laza ember vagyok, mindig is utáltam az ilyen patika megjelenést, de amíg ilyen helyen dolgoztam én is igazodtam a szabályokhoz. Kizárólag munkahelyre öltöztem így fel, szabadidőben soha, sőt amint olyan munkahelyem lett ahol nincs dresscode meg is szabadultam ezektől a göncöktől :D Ez alapján ítélni rettenetesen ostoba és korlátolt dolog.
Hívd el kirándulni valamelyik hétvégén, oda úgyse öltözik ki.
Én stewardess vagyok, az életben elég laza és jó kedélyű. Nem készülődök alapból se órákig. És elnézést, hogy a munkahelyünkön előírás a konty (10 perc megcsinálni), szép smink (szintén), egyenruha.
Rengeteg munkahelyen van dress code, ettől még nem lesz az ember merev, mert arról is szól a munkája hogy meg kell jelennie emberek előtt.
Dolgoztam bankban, szállodában, repülőtéren. Mindenhol előírás volt az egyenruha vagy szigorú dresscode, felkötött haj és egy alapszintű, igényes smink. Nem, nem 30 perc alatt készültem el 10-15 perc kávézást is beleértve, mint most, mikor nincsenek ilyen szabályok, de max egy óra elég volt. Nem, nem kellettek órák. És nem, nem voltam merev, de örülök, hogy egyesek ezt már az öltözékemből eldöntenék.
Amúgy szerintem is csak álmodik a nyomor, mert életedben nem voltál még ilyen nővel és nem is leszel. A sztyuvikért meg nem mellesleg rengeteg pasi rajong, de más csinos egyenruhás nőkért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!