Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan "marginális" dolog,ami annyira zavar téged valaki kinézetén, hogy az kizáró okot jelent számodra?
Tehát nem azt értem, ha mondjuk valakinek hiányos, elhanyagolt a fogazata, hanem mondjuk nagy az orra egy férfinek, vagy rövid a haja egy nőnek. Szóval, olyan, ami másnak jelentéktelen dolog is lehet, de neked kizáró ok.
Nekem ilyen például az arcszőrzet(legyen az borosta, szakáll),szőrös, bozontos mellkas, hát, ágyék; hosszú haj vagy kopasz fej, nagy orr, mélyharapás, az ilyen áll:
Kb ezek.
Írjatok kort és nemet is.
20/L
Nekem semmi sem kizáró tényező konkrétan, csak az ápolatlanság. Vagy ha nem figyel oda magára az ember. Pl egy hosszabb szakállnak nagyon jól kell kinéznie. Ugyanez a rövidebb borostával. Ne azt lássam, hogy le van nőve és lusta volt, hanem hogy egyforma hpsszú, karbantartva, puha stb. A kopaszság nem zaavr, attól émg bele tudnék szeretni valakibe
23N
Kecskeszakall, vekony testalkat, papirszaj, bozontos szemoldok, tulzott test szorzet, barmilyen haj ami nem sima rovid (kopasz se tetszik de a hosszu haj az kizart)
Ferfiakra vonatkozik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!