Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan "marginális" dolog,ami annyira zavar téged valaki kinézetén, hogy az kizáró okot jelent számodra?
Figyelt kérdés
Tehát nem azt értem, ha mondjuk valakinek hiányos, elhanyagolt a fogazata, hanem mondjuk nagy az orra egy férfinek, vagy rövid a haja egy nőnek. Szóval, olyan, ami másnak jelentéktelen dolog is lehet, de neked kizáró ok.
Nekem ilyen például az arcszőrzet(legyen az borosta, szakáll),szőrös, bozontos mellkas, hát, ágyék; hosszú haj vagy kopasz fej, nagy orr, mélyharapás, az ilyen áll:
Kb ezek.
Írjatok kort és nemet is.
20/L
2021. márc. 8. 14:36
1/30 A kérdező kommentje:
Még ilyen a nagy homlok is, meg a kopaszodó hajvonal.
2021. márc. 8. 14:37
2/30 anonim válasza:
Szőrös orr és fül, kopaszság.
40/N
4/30 anonim válasza:
3-as: nekem meg ez a gyengém, főleg a szakáll!:)
5/30 anonim válasza:
Magas homlok, lófogak, kopaszság, hosszú szakáll, hosszú haj. 29N
6/30 anonim válasza:
Szürke vagy szürkés "hideg" szemszín
Rövid göndör "schwarzkopf" frizura
Rajzolt szemöldök, méteres műköröm, ilyen "táskakutya" kiegészítő, kacsaszáj.
7/30 anonim válasza:
Engem leginkább az igènytelensèg zavar.
8/30 anonim válasza:
24/N de nekem is az a gyengèm amit a 3-as írt :D
9/30 anonim válasza:
8.
De most az gyűjtik, hogy kinek mi a kizáró ok és nem mi az ami bejön...
10/30 anonim válasza:
Tudom, válaszoltam is a kèrdèsre az előző kommentemben (7.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!