Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan "marginális" dolog,ami annyira zavar téged valaki kinézetén, hogy az kizáró okot jelent számodra?
Tehát nem azt értem, ha mondjuk valakinek hiányos, elhanyagolt a fogazata, hanem mondjuk nagy az orra egy férfinek, vagy rövid a haja egy nőnek. Szóval, olyan, ami másnak jelentéktelen dolog is lehet, de neked kizáró ok.
Nekem ilyen például az arcszőrzet(legyen az borosta, szakáll),szőrös, bozontos mellkas, hát, ágyék; hosszú haj vagy kopasz fej, nagy orr, mélyharapás, az ilyen áll:
Kb ezek.
Írjatok kort és nemet is.
20/L
Elöl-hátul lapos, nőietlen testalkat, hasi elhízás, rövid haj, magas hang, szemöldök tetoválás, szétszolizott bőr, ráncos bőr, műkörmök, túlzott sminkelés.
37/F
(Akire igaz a leírásom, az nyugodtan pontozzon le!)
Tájszólás :/ Ugyan nem kifejezetten a külsőhöz tartozik, de valamennyire mégis, nekem instant turn-off ha valakin hallom a "vidékies" kiejtést. Tudom, hogy rossz ember vagyok ezért, de nem tehetek róla.
Illetve a vékony csukló. A halálom, ha egy férfinak madárcsontozata van.
Arcon nekem is taszító a kérdező által linkelt áll, ha valakinek gülüszeme van, ha száraz cserepes ajkai. Illetve vagy legyen szakálla, vagy ne legyen az illetőnek de semmiképp se neckbeard vagy egy pár szálas bajusz, mert az senkinek sem áll jól. Ha középen kopaszodik és ráfésüli a kopasz részre a hajat oldalról, az sem. Vagy ha elöl nagyon kopaszodik de nem igazít semmit a frizuráján, hanem mindenhol máshol hosszú és nem áll jól neki.
Testalkatilag nem vonzó ha nagyon-nagyon vékony, az illető. Akkor sem ha magas, sőt. Nekem az sem szimpatikus ha nem is kifejezetten kövér de pocakos, teljesen edzetlen.
Továbbá ha hosszú, koszos körmei, száraz keze van. Nem nyerő a szőrös váll-hát sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!