Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kommunikációs probléma, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kommunikációs probléma, vagy egyértelmű jel?

Figyelt kérdés

Ismerkedem valakivel, akivel a távolság miatt heti 1-2 napot tudunk együtt tölteni maximum. Én mindig alig várom ezeket a napokat.

A tegnapi napra randit beszéltünk meg, egy rövid kirándulással és hogy utána nála alszom ismét. Délelőtt már tett megjegyzést, hogy a boltzárások előtt beakar vásárolni alkatrészekből, de úgy voltam vele, hogy oké, az max plusz egy óra. Én összepakoltam, lezuhanyoztam, hajatmostam, elkészültem, készültem neki egy kis kedvességgel, de nem jelentkezett. Két órával a megbeszélt időpont után felhívtam, hogy hogyan készüljek, amire az volt a válasz, hogy még az alkatrészekkel szórakozik, ezt most engedjük el inkább.

Én a világ legnagyobb gyökerének éreztem magam... Csalódott vagyok nyilván, hogy én ugrásra készen várom ő meg mégcsak annyira sem méltat, hogy felhívjon és szóljon, hogy bocs, ne várjam.

Ezt másodszorra játszotta el a világ legnagyobb természetességével közölve, hogy jövő hétvégén mehetek hozzá, ha gondolom... Hát kössz.

Azt is elmondta, hogy mire kellenek ezek az alkatrészek és hogy sajnálja, hogy elbénázta, de nekem valamelyest kifogás szaga van ennek. Akár ma reggel is elintézhette volna, amíg én főzök, vagy megyek vele, vagy mit tudom én...

Ismerem magam, tudom, hogy egy világ dől össze bennem, ha valamire számítok, alig várom és végül nem jön össze. Mérhetetlenül csalódott leszek, így nem látok tisztán, hogy most én reagálom-e ezt túl, vagy csak azért vagyok neki, hogy amikor éppen szórakozna valakivel, kéznél legyek.

Ha együtt vagyunk, a tenyerén hordoz, de ha nem, akkor kvázi elfelejt. Alig hív, alig keres. Tegnap délután óta egyáltalán nem beszéltünk, én úgy gondolom most neki kellene keresnie. (Nem vesztünk össze, de azért elmondtam neki, hogy nagyon csalódott vagyok.) Ha igazán akarna engem, akkor ezerrel pedálozna, nem?

2021. márc. 6. 09:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
akkor legközelebb az olyan megjegyzésekre is figyelj, hogy "majd alakul" a kapcsolat. Ez annyit jelent, hogy duglak amíg engeded...
2021. márc. 6. 14:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekelnéd, legalább annyit megtett volna, hogy időben szól. Ez egy tróger, engedd el.
2021. márc. 6. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Emlékszem, pár éve még én is milyen lelkes voltam hasonló szituációkban. Aztán eldöntöttem, hogy lazábbra fogom a gyeplőt és nem görcsölök rá senkire és semmire túlságosan. Akárhányszor egy pasi, legyen az haver, sima ismerős, partner,stb.bejátssza ezt a kártyát, amit nálad is elővett a kedves delikvens, én mindannyisszor együttműködő és kedves vagyok. Meghallgatom a süketelést, utána csinálom a dolgom és szarok rájuk magasról. Úgy kell mindenkit kezelni, ahogyan kiharcolta magának. Ha valaki lazítani akar a kapcsolaton, akkor te is lazíts és nyiss mások felé is, nehogy elszalass esetleg egy értékes embert aki másképp kezelne téged. Ha jön a hiszti, hogy ő nem lóg egész nap a telefonon, akkor te se lógj. Ha ír, hív, ráérsz vele. Csináld a fontosabb dolgaid...stb. Minden ilyen ostoba húzással ezek az emberkék egyre lejjebb és lejjebb kerülnek a fontossági sorrendedben, és az önérzetesebb fajta hisztériát csap ebből, de te csak szard le. Ő akart oda kerülni ahová való, te pedig helyet hagysz olyanoknak, akik legalább annyira tisztelnek és kedvelnek téged, mint amennyire te őket. Én ezzel a laza hozzáállással sokkal nyugodtabb életet élek, és már csak azokkal kommunikálok, akik érdemesek rá. Ez az ember nem tisztel téged. Én ha lemondok egy találkozót, akkor a minimum az, hogy ezért elnézést kérek és előtte szólok neked, hogy ne készülődj feleslegesen.
2021. márc. 6. 19:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó hozzászolónak teljesen igaza van. Mindenkit úgy kell kezelni ahogyan ő kezel téged.
2021. márc. 6. 21:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Remélem azóta elküldted melegebb éghajlatra!
2021. márc. 6. 21:17
 16/16 A kérdező kommentje:

13# Teljesen igazad van és köszönöm, hogy leírtad.

Általában nem szoktam görcsösen ráfüggni senkire, már az előző hasonló szitunál kezdtem elengedni, de őszintén... ez azért most mégis nagy ébresztő pofon volt. Én hülye, még készülök hozzá/neki, aztán miután ÉN keresem, lemosom a sminkem, kipakolom a táskám és visszafekszem a kanapéra. Nevetséges. Sosem éreztem magam ekkora bohócnak. Mostmár egyértelműen látom, hogy ez az út, amit te is leírtál. Az, hogy ő úgy viselkedik ahogy, az nem az én nyomorom. Én nem ezt érdemlem. Elengedtem...

2021. márc. 6. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!