Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire egyértelmű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire egyértelmű?

Figyelt kérdés
Ha pár nap internetes beszélgetés után (nem tinder és társai) elhívok valakit, hogy kettesben legyünk, akkor egyértelmű hogy randiról van szó és nem csak barátkozni szeretnék annak ellenére, hogy az online beszélgetés során nem sikerült megtörni a jeget?

2021. jan. 14. 19:22
A kérdező szavazást indított:
Egyértelműen randi
Nem biztos
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem társkereső oldal, lehet hogy valaki nem tartja egyértelműnek.
2021. jan. 14. 19:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Mivel tehető azzá? Egyébként akinek van kedve kifejthetné, hogy miért nem tartja egyértelműnek, érdekelne a dolog :)

Ennyien hisztek a fiú-lány barátságban?

2021. jan. 14. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azt csinálom, hogy megmondom, ez randi, és meg van oldva. Ne töketlenkedj.
2021. jan. 14. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
AZ a baj a fiukakkal, hogy annyira rettegnek a dolgoktol, hogy semmi hatarozottsagot nem birnak felmutatni. Ha ugy adnad elo, hogy meghivlak egy randira, megiszunk egy kavet valahol, az kicsit mas, hogy ossze tudunk futni valamikor a kocsma elott, nemde? Ne kerulgesd a temat, egy ferfi hatarozott es celtudatos.
2021. jan. 14. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Létezik fiú lány barátság nekem is van ilyen ,nem akarunk egymástól semmit mármint egy kapcsolat nem működne de barátilag elvagyunk! Amúgy meg találkozol vele legyen tartalmas az idő amíg együtt vagytok adhatsz jeleket ,hogy milyen csinos aranyos stb csak okosan aztán ha ő is érez vonzalmat akkor úgy is boldogság lesz!
2021. jan. 14. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt egyértelmű, amikor egy volt csoporttársam elhívott... mondjuk sztem inkább azért, mert kishitű voltam, és nem tudtam anno elhinni, hogy vki szerethet.

Ha egyértelművé szeretnéd tenni, úgy kérdezd meg, hogy "eljönnél velem randizni?".

2021. jan. 14. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nos, mondjuk akkor 15 éves voltam kb, de egy srác elhivott talizni.

Osztálytársak voltunk előtte általánosban, de csak középsuliban lettünk barátok.

Utólag megkérdeztem tőle, kiderült hogy randinak szánta volna.

Igaz hogy fiatalok voltunk, de a lényeg hogy ezt valahogy jelezni kell.

A másik srác akivel randiztam középsuliban, azzal olyan erős volt a szikra amikor cseteltünk meg annyira egyértelmű volt hogy randi lesz a dolog.

2021. jan. 14. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!