Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Terveznétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terveznétek olyan lánnyal hosszabb távra akinek börtönben van az apja?

Figyelt kérdés
Randizgatunk, és többször dugtunk már, de most először szeretkeztünk (itt alszik, sok és hosszú előjáték, gyengédség, orgazmus, így értettem). A szex után valami őszinteségi roham jött rá és mesélni kezdett a gyerekkoráról, nem volt szegénynek könnyű gyerekkora. Az apja elvileg meg akarta ölni a szomszéd nőt (bár ő 12 éves volt, és nem is igazán emlékszik) elvileg ezért ül az apja börtönben. Nem vagyok benne biztos hogy igaz, mert olyan nehezen hihető, és nem tudom bízni merjek-e benne, ha meg igaz a sok gyerekkori trauma durva lehet!
2021. márc. 4. 23:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Majd az oviba meg mondja a te nagyapad mit csinál hát ő börtönbe van vagy hazudjon miatta már kiskorába a gyerek?Szép nevelés.

A nő teljesen megszakítja a kapcsolat az apjával rendbe van.Ha nem köszönöm ennyi volt.

Egy pár lennénk a mi problémáinkkal foglalkozzunk ne a másikéval.

2021. márc. 5. 11:13
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem tartja a kapcsolatot az apjával!
2021. márc. 5. 11:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Hiába nem tartja a kapcsolatot az apjával, attól még a génjei benne vannak, és benne lehet a bűnözésre való hajlam is.
2021. márc. 5. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!