Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terveznétek olyan lánnyal hosszabb távra akinek
börtönben van az apja?
Figyelt kérdés
Randizgatunk, és többször dugtunk már, de most először szeretkeztünk (itt alszik, sok és hosszú előjáték, gyengédség, orgazmus, így értettem). A szex után valami őszinteségi roham jött rá és mesélni kezdett a gyerekkoráról, nem volt szegénynek könnyű gyerekkora. Az apja elvileg meg akarta ölni a szomszéd nőt (bár ő 12 éves volt, és nem is igazán emlékszik) elvileg ezért ül az apja börtönben. Nem vagyok benne biztos hogy igaz, mert olyan nehezen hihető, és nem tudom bízni merjek-e benne, ha meg igaz a sok gyerekkori trauma durva lehet!
ha jól értem a csajjal dugsz és tervezel, nem az apjával.
2021. márc. 4. 23:54
2/13 anonim válasza:
Attól mert az apja ül ő még nem az,traumákon meg valaki túl tudja tenni magát de van akinek orvosra van szükség aztán neki is sikerült.
Ismertem olyan embert,attól függetlenül semmi gond nem volt vele.
Szerintem inkább örülj neki hogy őszinte és ezt értékeld.
2021. márc. 4. 23:57
3/13 anonim válasza:
Igen. Legabb nem ligeg ott a nyakadban a papa.
2021. márc. 5. 00:13
4/13 anonim válasza:
Sí amigo-igen barátom.
2021. márc. 5. 00:36
5/13 anonim válasza:
Erről nem ő tehet.
2021. márc. 5. 00:58
6/13 anonim válasza:
Nem
A gyerekemnek a nagy apja ne legyen börtön töltelék.
2021. márc. 5. 01:39
7/13 anonim válasza:
A férjem apja emberölésért volt sokáig börtönben nagyon régen. Azóta nem is látta, semmi kapcsolata nem volt vele. Az egész család normális, a férjem is diplomás, művelt ember, a húga is. Semmilyen hatással nincs az életünkre.
2021. márc. 5. 02:21
8/13 anonim válasza:
Nem. Az alma nem esik messze a fájától.
2021. márc. 5. 08:22
9/13 anonim válasza:
6ossal nem érek egyet. Egyrészt a lány nem tehet arról hogy az apja sitten van. A másik mivel nem tudjunk miért s mennyit ül így a kérdés ezen része kérdéses. A másik hogy egy szülő sem tagadja meg általában a gyermekét ha börtönbe kerül. Attól még a gyermeke marad. Szerintem nem lényeges az hogy egy rokon ül a börtönbe a szerelembe ez nem tartozhat bele már csak azért sem mert két emberről szól s nem a szülőkről.
2021. márc. 5. 09:28
10/13 anonim válasza:
Nem.
Senki sem felelős azért, amit a családtagja tett. Nem tehet arról, hogy mit tett az apja. Még egy bortönben ülő ember is lehet jó ember, csak rosszul alakultak a dolgai. Szóval én semmi rosszat nem gondolnék a lányról.
Akkor miért nem? Azért, mert ha valkivel összekötöd az életed, nem függetlenítheted magad a családjától. Ha a családban van baj, a legjobb szándék mellett is ki fog hatni az újoan létrejövő családra. Annyi olyan lány van, akivel jól ki lehet jönni, nem kell a probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!