Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi kikezd egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi kikezd egy foglalt nővel, számít, hogy annak már férje van vagy csak szimplán párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Vagy mondjuk ha férje van, akkor már nem kezdenek vele, mert azt már tiszteletben tartják, ha házasságban él? De ha még csak jegyesek, akkor úgy vannak vele, még elcsábíthatják?
2021. márc. 3. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen státuszban is vannak az emberek, mindig kikezdenek egymással.

Max ha erényövet viselnek, akkor garantált, hogy nem.

2021. márc. 3. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer azt mondta valaki, hogy számítana, állítólag egy házasságot már tiszteletben tartott volna.

Ma olvastam itt valakinek a válaszát, amiben kb azt írta le, hogy egy párkapcsolat esetén még csak arról van szó, hogy keressük, hogy valaki életre szóló társunk lesz-e, amire bizonyos esetekben "nem" a megfelelő válasz (azaz a szakítás). Egy házasságnál viszont már döntöttünk, utána azért kell megtenni mindent, ha törik, ha szakad. Ilyen logikával nézve nem házas foglalt emberrel kikezdeni "csak" egy választási lehetőség felkínálása, ha azzal él a másik, az csak azt jelenti, hogy "nem" a válasz arra a bizonyos kérdésre. Míg házas embert megkísérteni szimpla bunkóság, hiszen ott a válasz már egyértelmű.

2021. márc. 3. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tapasztalom itt a munkahelyemen, egy nagy multinál, hogy ez lényegtelen szempont. Sokan kavarnak itt. Nem számít, hogy van férj, feleség, gyerek. Van akiről még azt is tudom hova járnak szexelni. Itt, ha van egy jobb nő, rárepülnek, főleg ha a nő benne van a témában. Olyan mint egy falu, mindenki tud mindent, ki, kivel, mikor, volt is már balhé, verekedés is.
2021. márc. 4. 06:27
 4/4 anonim ***** válasza:
80%

Férfi akkor kezd ki foglalt nővel,ha az jelzést ad neki.A nő dönt.

A munkahelyemen is vannak olyan szűzk. akik foglaltak közbe más dákóján is szivesen forognak,mert így érzik mekkora nagy nők.

2021. márc. 4. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!