Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, akik a foglalt nőkre buktok: miért?
Ha egyszer a nő felvilágosít benneteket, hogy van barátja - akármilyen módon -, a fenéért kezdtek mégis vonzódni hozzá? :D De komolyan, nem kényelmetlen nektek az érzés? Egyáltalán, miért különbek a szemetekben ezek a nők: a kisugárzásuk vagy az elérhetetlenségük miatt?
Őszintén kíváncsi vagyok, mert perpill is az a benyomásom, hogy valaki olyan kezd belém habarodni, aki számára az első perctől világos, hogy barátom van - ennek megfelelően sosem küldtem felé sem, másfelé sem kétértelmű jeleket. (Egyébként neki is van kapcsolata, de ez részletkérdés ezek szerint...) Miért tápláltok eleve halálra ítélt érzéseket?
#1 Ez egyébként nagyon aranyos, ahogy leírod, hogy igazából csak szeretsz vele lenni és beszélgetni, de nem próbálkozol be- viszont nem pokolian nehéz?
#2 Velem még sosem fordult elő, racionális típus vagyok. :) Ezért az értetlenkedésem. Olyan volt, hogy eltitkolták előlem, hogy foglaltak és úgy flörtölgettek, de amikor megtudtam, leállítottam.
Nem, mivel nem találkozunk. Nem is nagyon tudunk a vírushelyzet miatt. Nem is nagyon lenne hol. Nekem mostanában nagyon sok a munkám is. Olyan kapcsolatban meg nem vagyunk, hogy magamhoz hívjam át. Bár nem is hiszem, hogy eljönne.
Igazából komolyabb dolgok egyszer történtek amikor párszor megöleltem és fogtam a kezét, de ennek már kb 1 hónapja is van. A korlátozások óta nem igazán voltam buliba. Meg ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!