Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok nektek bejön 1 srácon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek bejön 1 srácon az afrofonásos haj?

Figyelt kérdés

2021. márc. 1. 13:51
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon nem jön be férfiakon, szerintem fehér férfin nagyon gáz, fekákon elmegy. Nőknek való, feka nőknek.
2021. márc. 1. 22:49
 52/55 anonim ***** válasza:
68%

Nem jön be.

De nem biztos, hogy kizáró ok lenne.

2021. márc. 1. 22:59
 53/55 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem jön be. Szerintem ez véleménykérdés, amit sem indokolni, sem vitatni nincs értelme. Esetleg annyit tudnék hozzátenni, hogy néha elképzelem, milyen nehéz lehet tisztítani. De nem csak ezért. Egyébként mivel érdeklődtél, fiatal felnőtt nő vagyok, vállig érő, vastagszálú, egyenes, gesztenyebarna hajjal
2021. márc. 2. 18:57
 54/55 anonim ***** válasza:
58%
Hülyén néznek ki ezek a fickók, lányok meneküljetek ezektől ! Hogyan tisztítják, mennyi idő kell ennek a kivitelezéséhez ? Férfi ezzel nem foglalkozik, afrikáben azon a vidéken sok a semmittevésre való idő, ezért fonogatják magukat !
2021. márc. 6. 09:36
 55/55 anonim ***** válasza:
nem, igénytelen és én az ápolt férfiakat szeretem.
2021. márc. 28. 15:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!