Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan fiatal lányok akiknek bejön a klasszikus falusi életvitel?
fűnyírás, kerti munkák, veteményes, vegyes tüzelésű kazán, fahasogatás, szénhordás, hasonló nyalánkságok.
nyáron ősszel gyümölcsszedés, pálinkafőzetés.
de tervezek jószágokat is venni, nyulakat, csirkéket, kecskét (bio fűnyírónak tervezem)
A nőtől elvárnám hogy otthonosan mozogjon a konyhában. A férfi munkákat inkább én csinálnám, de jól esne ha besegítene ebben abban. Pl. nyulat vágni, vagy gyújtóst hordani.
hát nyilván nem egy királykisasszonynak való ez aki csak a pasija újépítésű lakásában napozik az erkélyen.
F/30
Lekéstél a gazda társkeresőről.
Bár sanda gyanúm te azok közé a milliomosok közé nem fértél volna be.
24L
Nem lenne neked pénzed ilyesmire. Pláne nem a 0-ról.
Egyébként csak hogy normális választ is adjak, nagyon kevés. A szüleim hasonló módon élnek, és nyugdíjas korukra teljesen lerokkantak. Anyum minden évben lealább egyszer esik egy hatalmasat az udvaron ahogy megy a pincébe begyújtani a kazánt. Apum tavaly leesett metszés közben az egyik gyümölcsfáról mert szar volt a létra. Hetekig feküdt utána. Állatokat nem tartanék. A legtöbb hangos és büdös. Hát nem, én az ilyenből nem kérek. Legyen egy kis parkosított udvar és kész.
Nem hasogatok gyújtóst, már nem vagyok hajlandó elpakolni a fa után, közben, és begyújtani sem... Volt benne részem igen sokáig.
Nem ölök állatot, légy poloska, szúnyog, ha más nincs ettől még lecsapódik. Plusz állatra hasonlító hústömeget sem bírok feldolgozni, bontani. Ha már csak valami, akkor nincs bajom vele.
Veteményes, termesztés, ugyan kapáltál e már, nem csak két sort, gondoztad e a növényeket. Metszettél e már fát? Tudod e mit mivel lehet ültetni, és hová, vagy azt tudod e, mivel lehet kezelni, ha beteg a növény? Pl peronoszpóra ellen mit csinálsz?
Nem csak kiszórod a magot azt majd leszeded a termést.
Locsoltál e nyáron hordóból, állott, nem jéghideg vízzel, vödörrel, minden nap, amíg nem esett újra, kiadósan?
Takarítottál már nyúlszrt, egyedszámtól függően 2-3naponta, na és csirkeólat?
Ha nagygazda akarsz lenni, akkor rengeteg idő és idő. És 365napos munka, nincs szombat vasárnap, haverok. Rengeteg pénz, pláne kishazánkban... Sok sikert
Van lehetősége az embernek megteremtenie a meleget, az élelmet, úgy, hogy nem rokkan bele.(az egy másik tészta, hogy a termelő oldal nem előre viszi, hanem a nyomorba a bolygót, és egy igazi dolgos parasztlegény mellett lehetek én mindenféle tűzrőlpattant menyecske, minden téren tropára megy az ember)
Na meg a mai parasztlegény inkább csak paraszt...
"Nem lenne neked pénzed ilyesmire. Pláne nem a 0-ról."
A ház már megvan. Nem kerül olyan sokba a jószág sem. Melóhelyem is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!