Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a klasszikus megoldás ilyen helyzetben?
Első sorban lányok válaszát várom, hogy mi lenne a legszimpatikusabb közeledés?
Az az alaphelyzet, hogy megtetszett egy lány, úgy nézett vissza rám, mint aki felfal a szemével, de az a gond, hogy a nevén kívül semmit sem tudok róla, de facebookon nem fogok ráírni, mert nem...
Szóval ilyenkor az van, hogy eltűnik a homályba, sosem tudom meg, hogy vajon belsőre milyen?
Ismeretlenül odamenni sem túl jó ötlet, mert manapság eléggé zárkózottak az emberek.
Szarintem mindenkepp erdemes lenne kozeledned hozza.
Ha felos vagy akar megszervezhetsz egy "veletlen" talalkat. Deritsd ki a barataitol, hogy mondjuk hova mennek szombat este bulizni es te jarj "veletlenul" arra, ahol belebotlassz, esetleg elkezdtek beszelgetni.
A klasszikus megoldás szerint fehér lovon kell elmenned hozzá.
Gondolom ez nem fog menni, marad a facebook.
Voltam hasonló helyzetben, de nekem nem volt más lehetőségem. (Évek óta nem láttam a lányt.) Írtam neki és pár nap levelezés után felvetettem, hogy találkozzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!